Sertaslan, “Emeklinin huzur bulacağı kent Gemlik olacak”

Sertaslan, “Emeklinin huzur bulacağı kent Gemlik olacak”

Sertaslan, “Emeklinin huzur bulacağı kent Gemlik olacak”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, İlçe Başkanı Cemil Acar ve Belediye Meclis üyesi adayları seçim çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Sertaslan ve ekibinin son durağı Türkiye Emekliler Derneği Gemlik Şubesi oldu.

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan ziyaretinde Belediyelerin emeklilerin yaşamı için gerekli adımları atması gerektiğini ifade ederken, emeklilerin huzur bulacağı bir Gemlik için ellerini taşın altına sokacaklarını da ifade etti.

“Emeklilerimiz tecrübelerine güveniyoruz”

Emeklilerin yaşam tecrübelerini önemsediklerini ve Gemlik’te yaşayan emeklilerden yönetim işleyişi konusunda fikir alacaklarını belirten Sertaslan, “Gemlik’te yaşayan vatandaşlarımızın yönetime katılımını önemsiyoruz. %15 yaşlı nüfusumuz var, yaşlılarımızın da yönetirken fikirlerinden ve tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Gemlik’te her konuda üstün bilgiye sahip insanlarımız mevcut yeter ki onları da yönetime katalım, ortak yönetim anlayışını Gemlik’te geliştirebiliriz” dedi.

“Emekliler huzur bulacak”

Sertaslan Gemlik’in vizyon proje önerilerinde özellikle huzuru önemsediklerini ifade ederken, Gemlik’e yıllarını veren emeklilere de ayrı bir değer verdiğini belirtti. Sertaslan konuşmasının devamında: “Vatandaşlarımız yıllarda çalışarak emekli oluyor. Emekli olduktan sonra en doğal hakkı olarak huzurlu bir yaşam sürmek istiyor. Biz Gemlik’te sekiz ana maddeyle yola çıktık. Bunlardan biri de yaşlıya huzur uğurla gelecek” dediklerini ifade eden Sertaslan sözlerine şöyle devam etti: “Gemlik’te emeklinin oturup ucuza çay içip denizi seyredebileceği mekan olarak bir tek engelsiz kafe ile fayton kafe var. Şehir içinde ise buna uygun mekanları geliştirerek emekli vatandaşlarımıza alternatifler sunabiliriz Ayrıca sadece emeklilerimizi değil torunlarını da düşünüyoruz marka kent Gemlik kimliğine kavuşmamızdan itibaren gençler Gemlik’ten ayrılmak istemeyecek burada çalışmak, burada ikamet etmek isteyecek” diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından Türkiye Emekliler Derneği Gemlik Şube Başkanı Ömer Şişman CHP’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, emeklilerin yerel yönetimlerden beklentisini anlatan bir raporu CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan’a sundu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir