Berkay Bulut Projeleriyle Dikkat Çekti

Berkay Bulut Projeleriyle Dikkat Çekti

Berkay Bulut Projeleriyle Dikkat Çekti

Cumhur İttifakı Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, proje tanıtım toplantısı düzenledi. Bulut’un kendisinin sunduğu proje toplantısı ilgi gördü. Bulut’un samimi anlatımı da salona gelenlerden destek bulurken, proje sunumu, tanıtımı ve salonun hazırlanış şekli katılımcıların takdirini topladı.

Programa önceki dönem başbakan yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, MHP MDK Üyesi Muhammet Tekin, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, STK, kurum ve dernek temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BULUT; ÇOCUKLARIMIZA PIRIL PIRIL GEMLİK TESLİM EDELİM

Berkay; çok sevdiğim, evladı olmaktan gurur duyduğum Gemlik’te Cumhur İttifakı adayı olarak şahsıma görev verildi. İlçemiz çok güzel bir mozaik. Tüm vatandaşlarımızın derdi bizim dersimizdir. Biz bu projeleri hazırlarken çok gezdik, çok dert dinledik, projeleri böyle oluşurduk. Gelecekteki evlatlarımıza pırıl pırıl Gemlik teslim etmeliyiz.

GEMLİK DENİZE AÇILACAK

Doğal Yaşam Parkı ile dört mevsim ilçemize hizmet edeceğiz. İçinde mini piknik alanı, kahvaltı imkânları bulunan önemli bir proje. Gemlik Modern Balıkçı Barınağı ve Marina. Bu bizim deniz kenarındaki yıldızımız olacak proje. Tüm denize, tüm körfeze hitap edecek proje. Spor kompleksimiz, çok amaçlı tenis kortu, buz pateni, yüzme havuzu gibi imkanların olacağı proje. Burada da seyir terasımız olacak. Tarihi Çarşı Projemiz. Tarihi siluete kavuşacak bir çarşı projesi. Han silueti ile yapılan butik dükkanlar. Beklediğimiz, özlediğimiz, kapalı çarşı mantığında proje. Üzerinde şehir kütüphanesi olacak. GESMEK adına kuracağımız kurslar da tüm Gemlik’e hitap edecek.

ŞEHİRLER MEYDANLARI İLE ANILIR

Gemlik Meydan Projesi. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da ısrarla üzerinde durduğu proje. Şehirler meydanları ile anılır. İstediğimizi yaparsak, örnek şehir olmak için adım atarız. Bu projede amacımız denizden aldığımız havayı, şehre yaymaktır. Amatör Balıkçılık Tesisleri. 8 adet ahşap iskele ile de şehre yaymak istiyoruz.

Ayrıca popülasyonu artırmak için atık batırılarak, çevresinde balık sayısını artıracağız. Balıkçılar Çarşısı da, Gemlik Belediyesi tarafından yapılacak. Hep bir başkan gelse de yapsak diyorduk, Allah bize nasip edecek inşallah.

ARTIK BALIK, GEMLİK’TE YENECEK.

İskele projesi. Bu projeye çok özendik. Revize edilmiş iskelemizde, yürüyüş bandı da olan, üstten görünümü ay, yıldız şeklinde olacak. Aqua park ve plaj projesi. Sahilimizin iki tarafına yapacağımız içinde yeme içme noktaları bulunacak kumsal düşünüyoruz. Türkiye de hiç olmayan, denizin yanına aqua park. Doğal hayvan barınağı ve rehabilitasyon merkezi. Hayvanlar doğada yaşamalı. Aynı zamanda yürüyüş parkuru ve park olacak buralarda.

HER BÖLGE HİZMET ALACAK

Hem sahil hem obada hizmet atılımı olacak. Köylerimiz de projeler kavuşacak. Manastır ve hisar bölgesine, Kumla’ya da projeler yapacağız. Dokunmadık, ulaşmadık, çözüm bulunmadık konu bırakmayacağız” dedi.

AKTAŞ, PROJELERİ BERABER YAPACAĞIZ

Ardından söz alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; ”Berkay kardeşimi tebrik ediyorum. Her projesi özel çalışılmış. Belediyecilik sevda işidir. Gemlik’e hizmet etmiş kardeşimiz var Refik Yılmaz, kendisine teşekkür ediyoruz. Bu bayrağı daha yukarılara taşımak için çalışacağız. Biz bir yıldır gece gündüz, proje ekşilerimizle çalışıyoruz. Kes kopyala ile değil, yerleri belli olan projelerle sahaya ineceğiz. Projeleri beraber yapacağız. 10 yıl görev yapıp anlatacak hikayesi olmayan belediye başkanları var. Benim de HDP destekli, CHP’li rakibim var biliyorsunuz” şeklinde konuştu.

ÇAVUŞOĞLU; HDP GEMLİK’TE NEDEN SEÇİME GİRMİYOR?

Programda son olarak söz alan önceki dönem başbakan yardımcısı Hakan Çavuşoğlu; ”Tüm konuların öncesinde var olması gereken vatan. Vatanında huzur içinde hayatını idame ettiriyorsan, tüm projeler anlamlı olur. Bizim buradan başka gidecek yerimiz, buradan başka sığınacak limanımız yok. 1072 ile başlayan süreçte ecdadımızın can verdiğini, Anadolu coğrafyasının kanla yoğrulduğunu biliyoruz. 100 yıl önce hesabı kapatmayanların torunları yeniden buraya döndüler. Biz sandığa giderken, bin yıllık Anadolu coğrafyasının sorumluluğu ile gitmeliyiz. Bizim oyumuzun mesuliyeti büyük. Biz Cumhur İttifakı ile bir araya geldik. Bu ittifakın kuruluş amacı milletimizin geleceği, vatanımız bölünmez bütünlüğüdür.

31 Mart’ı şöyle tanımlamalıyız. 2020 hedefleri öncesinde, köprüden önce son çıkıştır. 31 Mart için tuzak kuran güruh da var. Ne bakası diyorlar. Biz beka için bir araya geldik, siz önce ip ile görüştünüz, donra saadet, donra merdiven altında HDP ile bir araya geldiniz. Soru şu; siz ne için bir araya geldiniz? Gemlik’te de HDP aday çıkarmadı. Cumhur İttifakı için mi? Hayır HDP Destekli, CHP Adayları için” ifadelerini kullandı

Program sonunda ise Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut ve Meclis Üyeleri tanıtılırken, protokolle birlikte de toplu fotoğraf çekildi.

(Son Güncelleme: 6 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir