Muhtarlar Korosundan Unutulmaz Konser

Muhtarlar Korosundan Unutulmaz Konser

Muhtarlar Korosundan Unutulmaz Konser

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası eşliğinde Bursa’nın ardından ilçe turnelerine çıkan Bursa Muhtarlar Korosu, Gemlik’te sanatseverlerle buluştu. Bursa’daki muhtarları, mahalleleri dışında bambaşka bir platformda buluşturan konser, eğlenceli görüntülere sahne oldu. Gemlik Belediyesi Cemil Meriç Merkezinde gerçekleşen ve sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede ‘Muhtarlar Korosu’, Serkan Kiviz’in şefliğinde en güzel eserleri seslendirerek coşkulu görüntülere imza attı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’da olduğu gibi Gemlik’te de sanatçı muhtarları yalnız bırakmadı. Muhtarlar Korosu’nun konserine Başkan Aktaş’ın yanı sıra Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Kaymakamı Kemal İnan ve AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman da katıldı. Gönülleri fetheden konserin sonunda yoğun istek üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş ile Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz da sahneye çıkıp, birer şarkı söyledi. İlk olarak sahneye çıkan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Urfa’nın Etrafı şarkısını seslendirdi. Daha sonra sahneye çıkan Başkan Aktaş da sesinin kısık olmasına rağmen, ısrar üzerine Telgrafın Telleri şarkısını söyledi. Sanatseverler tarafından alkış yağmuruna tutulan Başkan Aktaş ve Başkan Yılmaz, böylesi anlamlı bir çalışmaya imza atan muhtarları kutlayarak, salonu dolduran müzikseverlere teşekkür ettiler.

(Son Güncelleme: 24 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir