GTSO Kaliteli Hizmette Sınır Tanımıyor

GTSO Kaliteli Hizmette Sınır Tanımıyor

GTSO Kaliteli Hizmette Sınır Tanımıyor

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasının TS EN ISO 9001:2015 Geçiş Denetimi Başarıyla Gerçekleşti

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarında verimliliği arttırmak, hizmet kalitesini arttırarak sürekliliğini sağlamak üzere uyguladığı TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sisteminin TS EN ISO 9001:2015 versiyonuna geçiş denetimi oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Şefik Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Buluk , Genel Sekreter Agah Arda ,  Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Pınar Akın , TSE Baş Tetkik Görevlisi Ebru Bali  ile Tetkik Görevlisi Hüseyin Hekim’ in katıldığı açılış toplantısı ile başlayan tetkik programı, hizmet birimlerinde gün boyu süren incelemeler sonunda tamamlandı.

Programda bir konmuşma  yapan Oda Başkanı Ağdemir ; ” GTSO köklü ve güçlü bir kurum. Üyelerimiz başta olmak üzre toplumun bütün kesimlerine hitap eden ve çözüm odaklı çalışan bir yapımız bulunmaktadır. Hizmetlerimizi icra ederken  hep daha iyiyi yapmaya gayret göstermekteyiz. GTSO Çalışanlarından , en üst yönetime kadar üye memnuniyetini esas alan ve sürdürülebilir kalite anlayışı ile hizmet etmektedir. TS EN ISO 9001:2015 versiyonu sürecine geçiş yapmak için gerekli çalışmalarımızı tamamladık. Fırsatlarımızı, tehditlerimizi ve olası risklerde nasıl davranacağımızı analiz ettik ve sistemimizi buna adapte ettik. Umarım verimli ve faydalı bir denetim olur. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

Genel Sekreterlik, Ticaret Sicil Müdürlüğü, Oda Sicil, Muhasebe, Sanayi Sicil, Bilgi İşlem ve Kalite Birimlerinde, dokümanların ve kayıtların yeni versiyona göre  incelenmesi sonucunda Odada yürütülen faaliyetlerin TS EN ISO 9001:2015 standartlarına, dokümantasyon ve uygulama açısından uygunluğu denetlendi.

Denetim sonucunda başarılı bir şekilde TSE ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini yenileyen Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası kalitede başarısını tekrar  kanıtlamış oldu.

 

(Son Güncelleme: 29 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir