Sertaslan, “Gemlik’in sorunlarını çözmeye talibiz”

Sertaslan, “Gemlik’in sorunlarını çözmeye talibiz”

Sertaslan, “Gemlik’in sorunlarını çözmeye talibiz”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan Perşembe pazarını ziyaret etti. Pazar ziyaretinde vatandaş ve esnafla sohbet edip sorunları not alan Sertaslan, sorun çıkartan değil, sorun çözen bir belediyecilik anlayışını Gemlik’e getireceklerini de belirtti.

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan yoğun bir çalışma temposuyla çalışmalarını sürdürüyor. Ev ve köy ziyaretlerini aralıksız sürdüren Sertaslan, Hizmeti Gemlik’in her noktasına eşit bir şekilde dağıtacaklarını da ifade etti.

Vatandaşımızın çözülmeyecek sorunu yok diyerek sözlerine başlayan Sertaslan, “20 yıllık siyasi tecrübem ve yaptığım görevlerden edindiğim bilgilerle belediye başkanlığına talip olduk. Biz istiyoruz ki Gemlik marka kent kimliğine kavuşarak Türkiye ve dünyada hak ettiği noktaya kavuşsun. İl Genel Meclis Üyeliği ve İlçe Başkanlığım döneminde Gemlik’in birçok sorununa vakıf olarak çeşitli çözüm önerileri geliştirdik. Göreve geldikten itibaren kent konseyinin etkin bir biçimde çalışmasını sağlayacağız. Bizler katılımcı demokrasi anlayışıyla yönetim anlayışımızı geliştireceğiz. Vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda hareket ederek mutlu ve huzurlu bir Gemlik için gerekli adımları atacağız” dedi.

“Gemlik’in çözülemeyecek sorunu yok”

Gemlik’in sorunlarının gün geçtikçe biriktiğini ama Gemlik’i yönetenlerin bu sorunlara el atmaya çekindiklerini ve bu sorunun daha önce siyasi olarak tecrübeli bir Belediye Başkanıyla çözülebileceğini ifade eden Sertaslan, “Gemlik’in sorunlarına her gün bir yenisi daha ekleniyor. Önceden ulaşım sorunu başlıca sorunken; bugün satılamayan sosyal konutlarda sorun oldu. Çarşı merkezinde atıl durumda olan bir alışveriş merkezimiz var. Biz bu sorun çıkartan yerleri daha işlevsel kullanacağız ve Gemlik halkının parasının çöpe atılmamasını sağlayacağız. Gemlik’in çözülmeyecek sorunu yok, halkımızla yapacağımız istişare ve gerekli yatırımlarla pekâlâ ilçemizde birçok sorunun üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

(Son Güncelleme: 24 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir