Yeni Emniyet Protokolü İmzalandı

Yeni Emniyet Protokolü İmzalandı

Gemlik  emniyet müdürlüğü, eski devlet hastanesinin olduğu binaya taşınıyor. Protokol imza altına alındı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçedeki eski devlet hastanesi binasına taşınıyor. İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç arasında Emniyet Müdürlüğü’nde protokol imzalandı. İmza törenine İlçe emniyet müdürü Abdulkadir Yüce’de katıldı. Protokolde konuşan Ak, “İlimiz deprem kuşağında. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü binamız bundan birkaç yıl önce deprem dayanıklılık testleri sebebiyle yıkılmıştı. Uzun süredir, ilçe binamız özel mülk binasında hizmet vermekteydi. Devlet hastanemiz yeni ve güzel binaya kavuştu. İl Sağlık Müdürlüğümüz, Sağlık Bakanlığımızın da desteğiyle eski devlet hastanesini İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Polis Merkezi Amirliği olarak kullanılmak üzere emniyete verilmesi konusunda teveccüh buyurdular. Bu konuda Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın desteğiyle valiliğimizin önderliğinde protokol imzalayacağız. Devir teslimden sonra en kısa zamanda Gemlik’teki bu sıkıcı güvenlik sorununu kökten çözeceğiz” dedi.

İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ise, “Gemlik’te yeni bir devlet hastanesi binası inşa ettik. Oraya taşınınca kullandığımız eski bina boşta kaldı. Bu arada İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün binaya ihtiyacı vardı. Oturup, planladık. Sağlık ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın desteğiyle boşaltılan eski binamızı emniyet müdürlüğümüze devretmiş bulunuyoruz. İlçemizdeki sağlıkla beraber, emniyet müdürlüğümüzün de ihtiyaçları giderilmiş oldu” diye konuştu.

 

(Son Güncelleme: 13 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir