Yavilioğlu Emekli Oldu
Yavilioğlu Emekli Oldu

Yavilioğlu Emekli Oldu

Yavilioğlu Emekli Oldu

Gemlik Erzurumlular Kültür ve Dayanışma derneği başkanı Cemal Yavilioğlu, uzun süredir çalıştığı Türk Telekom Gemlik Şube Müdürlüğünden emekli oldu.

Yavilioğlu emekliliğe ayrılması ile alakalı yaptığı açıklamada, “1988 yılında Erzurum PTT baş müdürlüğünde  başladığım ve 2000 Yılında Gemlik Telekom işletme Şefliğinde devam ettiğim 33 yıllıķ memuriyet hayatıma Emeklilik kararı alarak siz değerli dost ve sevenlerimize veda etmek durumunda kaldım” dedi.

Yavilioğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi. ““İnsan bir yolcudur! Çocukluktan gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre kadar.

Ben yaşantım boyunca pişman olmayacağım şeyleri yapmaya çalıştım ve de yaptım. Sadece yapmak da yetmiyor, zamanlama da çok önemli. Zaman kutsaldır ve ben bunu iyi değerlendirmeye çalıştım, sizlerle beraber.

Şerefli bir kurumun mensubu olarak ’Gemlik Telekom’da memuriyet hayatımı tadında bırakmak ve bir veya birçok gencimizin önünü açmak adına Emeklilikle noktalıyorum. Bizim mesleğimiz kutsaldır. Maddi ve manevi yönleri vardır. Bunlardan bazıları; insanları sevmek, insanlarla kaynaşmak, geride “hoş bir seda” bırakmaktır. 33 yılda bunu başardığıma olan inancım tamdır.

Ama insanız; hata yapabiliriz, hata sahibiyiz. “Hatasız dost arayan dostsuz kalır.” felsefesini benimserim. Bilerek hata yapmamaya, bilerek birilerinin kalbini kırmamaya, bilerek insanların gönlünü kırmamaya çalıştım.Bir insanın gerçek zenginliği bu dünyada yaptığı iyiliklerdir.

Sözlerimi burada bitirirken, Bursa Gençosman Telekom’da bulunan Müdürlerimiz ve personel kardeşlerim,Gemlikte Telekom’da bulunan mesai arkadaşlar ın ben onlara kardeşlerim diyorum ve ayrıca Gemlik halkına,kardeşlerime teşekkür ediyorum, Varsa haklarım can-u gönülden helal ediyorum, sizlerden de helal etmenizi istirham ediyorum. Allah’a emanet olun”

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir