Gemlik’e yağmur gibi hizmet yağıyor

Gemlik’e yağmur gibi hizmet yağıyor

Gemlik Belediyesi içinde 6 hizmet odasının bulunduğu ve 6 mahallenin faydalanacağı aile sağlık merkezinin açılışını yaptı.

Gemlik’i daha sağlıklı ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan çevreye kadar her alanda önemli projeleri ilçeye kazandıran Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, diğer taraftan da mahallelerde vatandaşlarını yaşamını kolaylaştıracak projeleri bir bir hayata geçiriyor.
Bu kapsamda ilçe sakinlerini sağlık hizmetlerine yürüme mesafesinde ulaştırma hedefiyle çalışmalarını yürüten Gemlik Belediyesi, 6 mahalleye birden hizmet verecek Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Gemlik’e yağmur gibi hizmet yağıyor

Açılışta konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ‘Bir taraftan Gemlik’e yağmur yağarken diğer taraftan da hizmet yağıyor. 2018 yılına girerken her hafta bir açılış yapacağız demiştik. Çok şükür o sözümüzü tuttuk. 2019 yılına geçtik her hafta açılışlarımız devam ediyor. Bugün 6 mahallemizin hizmet alacağı Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdik. Sağlık ocağımız eski bir itfaiye binasında hizmet veriyordu ama yeterli değildi. Yeni sağlık ocağımız ise konforlu, asansörlü ve 6 mahallenin tam merkezinde insanların rahatça ulaşabileceği ve sivil mimari özelliklerini taşıyan estetik bina Gemlik’e hayırlı olsun’ dedi

Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın da kısa bir konuşma yaptığı programa Ak Parti ilçe başkanı Yaşar İslam ve çok sayıda STK temsilcisi  ve mahalle muhtarı ile vatandaşlar katıldı.

 

 

(Son Güncelleme: 11 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir