YLZ Otomotivde Elektrikli araçlar için eğitim
YLZ Otomotivde Elektrikli araçlar için eğitim

YLZ Otomotivde Elektrikli araçlar için eğitim

YLZ Otomotivde Elektrikli araçlar için eğitim

Gemlik’te Uludağ Üniversitesi Otomotiv teknolojisi bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Cafer Kaplan, bölüm öğrencilerine güncel gelişmeleri takip edebilmeleri ve fikirlerinin oluşması amacıyla YLZ otomotivde eğitim vererek, gündemimizdeki elektrikli otomobiller hakkında bilgilendirmeler yaptı.
YLZ Otomotiv toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime, stajyer öğrenciler büyük ilgi gösterdiler.
İlçemizde 1985 Yılında sadece mekanik kısım hizmetleri kurulan Yılmazlar Otomotiv zaman içerisinde kaporta ve boya hizmeti vermeye başladı.
Günden güne verdiği hizmetler ve faaliyetleri için bulunduğu alan yetersiz hale gelen firma 2008 Yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile anlaşma yaparak egzoz testi hizmetini de ilçemize kazandırdı.
GAZ GRUP Markasının da Yetkili Servisi olan firma müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek ve hedefleri doğrultusunda Y.L.Z. Otomotiv San. Tic.ltd. Şti. olarak faaliyetlerine devam ediyor.
TSE tarafından verilen 12047 Belgesine sahip olup alanında yetkin cihaz ve ekipman firmaları ile hizmet vermekte. 2016 Yılında faaliyet alanını genişletmek için daha modern tesislerini inşa etmeye karar veren YLZ otomotiv 2017 Yılında inşaatını tamamladığı 3 Bin metrekarelik binasına taşındı.
Yeni binasında Kaporta Boya, Mekanik, Elektrik, Oto Yıkama, Pasta Cila, Arıza Tespit ve Egzoz Testi hizmetlerini vermekle birlikte, son teknolojiye ayak uydurmakla beraber her geçen gün yenilenen cihazlarla müşteri odaklı ilerlemekte ve gelişmekte.
Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu kısaca yerli otomobilimiz Togg’un ve diğer elektrikli araç gruplarının Yağ değişimine ihtiyaç duymamaları, geleneksel motorlara özgü çeşitli bakım maliyetlerini ortadan kaldırmaları ve eskiyecek daha az parçaya sahip olmaları sebebiyle bu araçlar için personeline özel eğitim de verildi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir