Alkan Zeytinciliğin Acı Günü
Alkan Zeytinciliğin Acı Günü

Alkan Zeytinciliğin Acı Günü

Alkan Zeytinciliğin Acı Günü

Gemlik’te bulunan Alkan Zeytincilik sahibi Mardinli İşadamı Selahattin Alkan (50) Konya’da geçirdiği trafik kazasında yeğeni Metin Alkan (25) ile birlikte hayatını yitirdi.
Alınan bilgiye göre Selahattin Alkan (50) ile yeğeni Metin Alkan, 16 ADJ 024 plakalı hafif ticari araçlara ile çıktığı yolculukta; saat 03.30 sıralarında Akşehir- Konya yolunun 26’ncı kilometresinde Mustafa Çimen’in kullandığı 47 AZ 464 plakalı TIR’a arkadan çarptı.
Yol molası için akaryakıt istasyonuna girmekte olan Mustafa Çimen’in kullandığı Tır’a arkadan çarpan otomobilde bulunan İşadamı Selahattin Alkan ile Metin Alkan’ın bulunduğu hafif ticari araç, şiddetli çarpmanın etkisiyle adeta hurda yığınına dönerken araçta bulunan Metin Alkan ile dayısı Selahattin Alkan olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri ile itfaiye ekiplerinin kesici yardımıyla araçtan çıkardığı merhum dayı – yeğenin cenazeleri otopsi işlemlerinin yapılması için hastaneye kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından ailelere teslim edilen cenazelerin Mardin Kızıltepe Atatürk Mahallesi’nde bulunan mezarlıkta defnedilecekleri öğrenildi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir