Saadet’ten İtfaiye’ye Ziyaret

Saadet’ten İtfaiye’ye Ziyaret

 

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, Gemlik İtfaiyesi çalışanlarını ziyaret etti. İlçe başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri Ömer Tuncal Kınık, Hamza Aygün, Cihangir Dinç, Gökay Topaloğlu ve Özkan Uğur ile birlikte Gemlik itfaiyesindeki görevli itfaiyecilerin misafiri oldular.

Saadet Partilileri itfaiye amiri Abdullah Sal ve mesai arkadaşları karşıladı. Abdullah Sal, Saadet Partisinin yapmış olduğu bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra şunları söyledi: “Bu mesleğe gönül vermiş birisi olarak ben ve ekip arkadaşlarım ile birlikte vardiya usulü geceli gündüzlü çalışmaktayız. Her meslekte olduğu bizim mesleğimizin de zorlu tarafları elbette ki var; fakat biz bu zorluklardan ziyade Gemlik’in dar sokaklarından, bilinçsizce park edilmiş araçlardan ve halen gereksiz yere telefonlarımızı meşgul eden duyarsız insanlardan şikayetçiyiz. Bütün bunlara rağmen mesleğimizi severek ve özveriyle yapıyoruz. 2018 yılı içerisinde şu ana kadar 550 civarında olaya müdahale etmiş bulunuyoruz.” derken,

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ise Abdullah Sal ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında şu sözleri söyledi: Malumunuzdur ki, ülkemiz şu anda tam bir ateş çemberi içerisindedir ve bu yangını söndürmek MİLLİ GÖRÜŞ ile olur. 15 Temmuz darbesinin arkasında olduğu söylenen, gözümüzün içine baka baka pkk’ya silah veren, ülkemiz ekonomisi üstüne savaş açan ABD’ye yaptırımlar yapmamız gerekirken mevcut iktidar ekonominin kontrolünü ABD’li Mc Kinsey’e vererek bunları adeta ödüllendirmiştir. Bilhassa içerisinde bulunduğumuz bu dönemde rahmetli hocamız Necmettin Erbakan gibi “Bana ne Amerika’dan” diyecek iktidarlara ihtiyacımız vardır. Mevcut iktidar bunu söyleyemiyorsa biz bu ülkeyi yönetmeye talibiz ve Milli Görüş politikaları doğrultusunda “Bana ne Amerika’dan” diyecek güce ve inanca sahibiz.  diyerek sözlerini noktaladı.

 

(Son Güncelleme: 8 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir