Ada Anne Çocuk Moda Gemlik’te Açıldı

Ada Anne Çocuk Moda Gemlik’te Açıldı

Gemlik’te yeni işletmeler açılmaya devam ediyor. Gemlik Dereboyu’nda bulunan Ada Anne ve Çocuk Moda mağazası çeşitlik; Anne ve çocuklara yönelik kıyafetlerle Gemlik’te giyim sektörüne yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Ada anne çocuk moda Gemlik’te açılışını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen açılışa CHP Gemlik Belediye Başkanı Adayı Mehmet Uğur Sertaslan ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta kısa bir konuşma gerçekleştiren CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, “Şu an içerisinde bulunduğumuz ekonomik durumda baktığımızda biri dükkan mı açıyor derseniz şaka mı yapıyorsunuz derdim ama; Bu cesarete sahip bir kadın girişimcinin iş yeri açılışı için hep birlikteyiz, Gemlik’e. Hayırlı işleri de beraberinde getirecek. Herkese kriz var, çocuklarımıza yok biliyorsunuz işletme çocuk üzerine çalışacağı için bol kazançlar getirmesini diliyorum. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Ardından CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan ve işletme sahibi Nezihe Atalay Akcan’la kurdeleyi keserek mağazanın açılışı gerçekleştirildi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir