AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNİ TANITTI
AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNİ TANITTI

AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNİ TANITTI

AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNİ TANITTI

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Taşar, mahalli idareler seçimleri öncesinde çalışmaya başladığı yönetimiyle bir araya gelerek, ilk toplantısını gerçekleştirdi.
TAŞAR; ‘’GEMLİK’İN YÜZYILINI HEP BERABER HAZIRLAMALIYIZ’’
Toplantıda söz alan İlçe Başkanı Taşar; ‘’Gemlik bir çok ilden önemli bir ilçe. Türkiye Yüzyılı, Gemlik yüzyılı dedik. Türkiye’nin vizyonu olan yerli otomobil ve yeni enerji batarya fabrikası Gemlik’e Cumhurbaşkanımız tarafından kazandırıldı. Gemlik’in yüzyılını hep beraber hazırlamalıyız’’ şeklinde konuştu.
YILMAZ; ‘’GEMLİK’İN 10 BİN KONUT İHTİYACI VAR. BİZ ÇÖZECEĞİZ’’
Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz ise‘’Gemlik Cumhur ittifakı kadrolarından çok önemli işler bekliyor. Çok büyük işler gerçekleştirdik. Şimdi inşallah, Gemlik’in hem turizmini ön plana çıkaracak, hem de üst üste yaşanan deprem bize gösterdi ki, insanımızın güvenle yaşayacağı, hayatlarını idame ettireceği evler yapmak. Bunu daha önce yaptık. Gemlik’in 10 bin konut ihtiyacı var. Yüzden on’unu biz çözdük. Kalanını da görev süremizde çözeceğiz’’ dedi.
Yönetim şu isimlerden oluştu;
MEHMET TAŞAR, LEVENT AYDIN, İBRAHİM BAKİ, ÇİĞDEM İZGİŞ KARA, RIFAT BULUT, AHMET ULUKAYA
İBRAHİM İNCE, DURSUN YAVUZ, ENES ARSLAN, YALÇIN KURT, MEHMET BİLGİÇ, ORHAN AYAZ, KEREM EKDİ, UMMİHAN YILDIZ, BUSENUR AVCIOĞLU, KENAN BULUT, AYŞE NUR ÖZKAN, MELİKE SUBAŞI DEMİR, ZÜHTÜ PORTAKAL, SERCAN TOKSABAY, ERDAL AKTAY, FİLİZ MERCİMEKOĞLU, MEHMET GÖKMEN TİMUR, MURAT BAŞAK, TARIK TOKTAY, TURGUT ÖZDEŞ, YASEMİN BAYRAKDAR, CEMAL ER,
RIDVAN POLAT, SAMET ÖZDEMİR, KADIN KOLLARI BAŞKANI AYNUR BEKİ, GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI OZAN BAKİ
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir