Birincilerin Adresi Bil Koleji

Birincilerin Adresi Bil Koleji

Birincilerin Adresi Bil Koleji

 

Öğrencilerine kazandırdığı bütüncül bakış açısı ve üstün becerilerle, bulunduğu çevrede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Orhangazi Bil Koleji yetkilileri, yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili olarak öğrenci kayıtlarının devam ettiğini hatırlattı.

 

Orhangazi Bil Koleji Genel Müdürü Gökhan Yükseler, “Öğrencilerimizi akademik olarak en iyi şekilde yetiştirmenin yanında duyuşsal ve bilişsel açıdan destekleyerek onları mutlu ve başarılı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlamaktayız. Hedefimiz, dürüst, adil, sevgi dolu, iletişime acık, çözüm üreten, yenilikçi, üstün nitelikli insanlar yetiştirmektir.” sözleriyle yeni eğitim öğretim yılında fark yaratmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Zengin fiziki koşulları sayesinde sosyal,  teknolojik ve bilimsel araçlarla öğrencilerinin gelişimini; 21. yüzyılın temel becerileri ile inovatif düşünce sistemini kazanmaları, bütün dünya ile iletişim kurabilecek dil yeterliliği kazanmaları, yerel ve evrensel değerlerin bütünlüğünü kavramaları yönünde desteklemek en büyük hedefleri olduğunun altını çizen Yükseler, “Bil Koleji Orhangazi Kampüsü;  sağlıklı ve güvenli okul ortamı, alanında uzman ve ilgili kadro ve 21. yüzyılın mutlu ve başarılı bireyleri ile yeni eğitim öğretim yılında yenilenmeye ve gelişmeye devam ediyor.  Orhangazi Bil Koleji;   8. sınıf öğrencilerine yapılan Liselere Giriş Sınavı sonrasında, Orhangazi ve Gemlik ‘te ikamet eden tüm öğrencilere tercih danışmanlığı konusunda hizmet verdi. Devam eden nakil sürecinde de okullar açılana kadar hizmet vermeye devam edecek. Orhangazi Bil Koleji uzman kadrosu ile öğrencilerin her zaman yanında olmayı da sürdürecektir.” ifadelerini kullandı.

 

“Geçtiğimiz yıl yenilenen sınav sistemi ile zor bir süreç yaşanmasına rağmen LGS sonuçları ile okulumuzun eğitim kalitesini tescillenmiş halde. İlçe 1.si ve 2.si yine gelenek bozulmadan Orhangazi Bil Koleji’nden.” şeklinde konuşan Orhangazi Bil Koleji Genel Müdürü Yükseler, Orhangazi Bil Koleji Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi’nde kayıt avantajlarının sürdüğünü, bunların yanında, “Çocuk Üniversitesi”, “İlkokul” ve “Ortaokul” kademelerinde de kayıt sürecinin devam ettiğini belirtti ve

“Yeni eğitim-öğretim yılında Orhangazi Bil Koleji olarak; siz değerli velileri, çocuklarınızın geleceğini emin ellere bırakıp daha da sağlamlaştırmak için başarılarına ortak olmaya davet ediyoruz.” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir