Vefaspor Büyük Hedeflerle Sezonu Açtı
Vefaspor Büyük Hedeflerle Sezonu Açtı

Vefaspor Büyük Hedeflerle Sezonu Açtı

Vefaspor Büyük Hedeflerle Sezonu Açtı

Geçtiğimiz yıl 109 gol atarak gol rekoru kırarak 1. Amatör Kümeye yükselen Gemlik Vefaspor, sezonu Umurbey Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda açtı.

Bu sezon transferleri ile Bursa Amatör Kümenin en ciddi kadrosunu kuran Gemlik Vefaspor, Umurbey’de top başı yaptı. Bu sezon üç grup olması beklenen Süper Amatör Kümede kuralar öncesinde dikkat çeken Vefaspor, hedefini Bal Ligi olarak belirledi.

AKCAN; BAL’DAN AŞAĞISI BAŞARISIZLIKTIR

İdman öncesinde futbolcularla bir araya gelen kulüp yönetimi ilk olarak kurban kesti. Ardından açıklama yapan Başkan Turgut Akcan; ”Bugüne kadar Vefaspor’un en iyi kadrosunu kurduk. 25 yıldır da gördüğüm en iyi bir kaç kadrodan biri. Yönetici arkadaşlarla önemli fedakarlık üstlendik. Bizler üzerimize düşeni yaptık. Bundan sonrası da sizlere kalmış. Bizim için başarı Bal Ligidir. Aşağısını bu sezon asla kabul edemeyiz. Aşağısı böyle bir kadro ve çaba karşısında başarısızlıktır” dedi.

(Son Güncelleme: 27 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir