Gemlik'in HÜR EĞİTİMCİLERİ iftar ve tanışma programında bir araya geldi.
Gemlik'in HÜR EĞİTİMCİLERİ iftar ve tanışma programında bir araya geldi.

Gemlik’in HÜR EĞİTİMCİLERİ iftar ve tanışma programında bir araya geldi.

Gemlik’in HÜR EĞİTİMCİLERİ iftar ve tanışma programında bir araya geldi.

HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN GEMLİK İLÇE TEMSİLCİLİĞİ’nin düzenlediği programa, HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN BURSA ŞUBE BAŞKANI Erol USTA, İlçe Temsilcisi Cemal ESER, İLÇE Yönetim Kurulu ile üyeler ve aileleri katıldı.
Şube Başkanı Erol USTA, sendikamızın HÜR Eğitimcilerin sesi ve nefesi olduğunu, emin adımlarla ve hızla büyüdüğünü söyledi. Böylesi güzel organizasyon için ilçe temsilciliğini kutladı ve katılımlarından dolayı üyelere teşekkür etti. Gemlik’in teşkilatlanma anlamında çok iyi bir noktada olduğunu belirtti. “Varlığınız bizlere güç katıyor, biz birlikte güçlüyüz.” dedi.
İlçe Temsilcisi Cemal ESER ise, “Olağanüstü kısa bir sürede ilçe teşkilatımızı kurarak siz değerli üyelerimizle aynı çatı altında toplandık. Sadece üye değil, dost kazanıyoruz. Bu güzel iftar ve tanışma akşamında sizlerle birlikte olmak paha biçilmez bir mutluluktur bizler için. Sizler vicdanı hür, irfanı hür eğitimcilersiniz. Ülkemizin, meslektaşlarımızın, tüm eğitim çalışanlarının, çocuklarımızın sizlere çok ihtiyacı var. İyi ki varsınız değerli dostlarım.” dedi.
Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
(Son Güncelleme: 26 Nisan 2022)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir