Gemlik’te 15 Temmuz Yürüyüşü

Gemlik’te 15 Temmuz Yürüyüşü

15 Temmuz darbe ve işgal girişiminin yıl dönümünde, ülke genelinde olduğu gibi Gemlik’te de anma programları düzenlendi. Demokrasi Yürüyüşü adıyla düzenlenen yürüyüş, Gemlik Top Sahası mevkiinde başlayarak, Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanında (İskele Meydanı) son buldu.

Mehteran eşliğinde yapılan yürüyüş büyük coşkuya sahne oldu. Yürüyüşe Uludağ Üniversitesi Rektörü Yusuf Ulçay, Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, kurum ve dernek temsilcileri katıldı.
Yürüyüşe vatandaşlar bayrak sallayarak eşlik ederken, 15 Temmuz Demokrasi meydanına da adeta akın ettiler. Yaklaşık yarım saat süren yürüyüş sonrasında, Gemlik İskele Meydanında önemli bir kalabalık toplanırken, program da akşam ezanı ve mehteran takımının gösterisi ile başladı.



(Son Güncelleme: 15 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir