Gümüş Alyans Modelleri Yenilendi!

Gümüş Alyans Modelleri Yenilendi!

Takı ve aksesuar tasarımlarında gümüş çok uzun yıllardır kullanılan bir materyaldir. Son 10 yıl içerisinde gümüşün cazibesi alyans tasarımlarında da karşımıza çıkmaya başladı. Altının en büyük rakibi olabilen gümüş alyanslar kendi içerisinde bambaşka bir çekiciliğe sahip! Elbette altın da parlak bir duruş sergiliyor ancak gümüşün parlaklığının çok daha farklı olduğunu da belirtmek lazım.

Bundan kaynaklı olarak söz alyansları arayan çiftler tercihini bu muazzam materyalden dizayn edilmiş olan tasarımlardan yana da kullanabiliyor. Beyaz rengin çok daha parlak bir görünüm almasını sağlayan gümüş materyalden hazırlanan yüzükler son yıllarda çok daha zengin bir seçenek yelpazesine kavuştu. Bu sayede daha fazla sayıda çiftin tercihini bu tasarımlardan yana kullandığını belirtebiliriz.

Taşlı Gümüş Söz Alyansları

Bombeli ya da düz olarak hazırlanan, çeşitli süslemeler ya da işlemeler ile farklı görünümler kazandırılan alyanslar arasında taşlarla süslenen modeller de bulunuyor. Taşlı söz alyanslarının daha parlak bir görünüm aldığını söyleyebiliriz. Özellikle kaliteli bir işçilikle hazırlandığında taşlı alyanslar çok uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor. Hatta çiftler söz için aldıkları bu yüzükleri evlendiklerinde de değiştirmiyor ve kullanmaya devam ediyor.

Aslında çiftler altın ya da gümüş yüzük arasında bir tercih yapmak zorunda da kalmıyor. Çünkü gümüş yüzük modelleri arasında altın kaplama olarak hazırlananlar da bulunuyor. Özel bir teknikle dizayn edilen ve işlemesi ile göz alıcı bir duruş sergileyen tasarımlar da seçenekler arasında mevcut. Söz yüzüklerinde genellikle ince olan modeller tercih ediliyor. Ancak evlendiğinde seçtiği yüzüğü değiştirmek istemeyenler için daha kalın bir form kazandırılmış modellere yönelmek de mümkün olabiliyor.

Tasarımlara göz atmak için mutlaka kuyumcular arasında mekik dokumak gerekmiyor. İnternetten online olarak da en yeni söz yüzüğü modellerine kolaylıkla göz atılabilir. Özellikle gümüş alyansları incelemek isteyenler eylulalyans.com adresine tıklayabilir. Bu sitede neredeyse her stile uygun bir duruş kazandırılmış çok sayıda farklı tasarım bulunuyor. Üstelik fiyatlar da gayet makul seviyede olduğundan bütçe sıkıntısı çeken çiftler de gönül rahatlığı ile tercihini bu alyans modellerinden yana yapabiliyor.

Sponsor Eylulalyans.com

1

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir