Gemlik Spor'dan GTSO'ya Ziyaret

Gemlik Spor’dan GTSO’ya Ziyaret

Gemlik Spor’dan GTSO’ya Ziyaret

Gemlik’te kısa süre önce kongre yaparak oluşturulan yeni ekiple yola devam eden Gemlik Spor başkanı  Cumhur Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Gemlik Ticaret ve Sanayi odasını ziyaret ettiler.

Gemlik Spor yönetimini GTSO Yönetim kurulu başkanı Paşa Ağdemir, meclis başkanı Hasan Yıldırım, oda başkanvekilleri Semih Aşkın, Abdullah Kavlak ile yönetciler Şefik Yılmaz, Hasan Hamaloğlu ve Fatih Buluk karşıladı.

Gemlik’te spor adına yaptıkları çalışmaları anlatan Gemlik spor başkanı Cumhur Aydın ve yönetim kurulu üyeleri  en büyük sıkıntılarının ekonomikolduğunu ifade ederek bu konuda yeni oluşturulan yönetim ve kamuoyu desteği ile sorunun büyük bir kısmını çözmeyi hedeflediklerini söyledi. Aydın, alt yapı konusunda Gemlik Belediye spor ile anlaştıklarını söyleyerek, bazı bıranşlarda sporcu desteği alacağız dedi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası başkanı Paşa Ağdemir’de “oda olarak spor kulüplerini maddi destek vermemiz yasal olarak mümkün değil.  Ancak Gemlik spor da ilçemizin önemli spor kulübü yanlız bırakmamızda düşünülemez” dedi.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir