Belediyespor Yaz Spor Okulları Malzemelerine Kavuştu

Belediyespor Yaz Spor Okulları Malzemelerine Kavuştu

Gemlik Belediyespor Yaz Spor Okulları Futbol Branşında malzeme coşkusu yaşandı. 7-18 yaş grubu 100 sporcunun eğitim-öğretim gördüğü yaz spor okulu antrenmanını ziyaret eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, geleceğin futbolcularına hem eğitim-öğretim hayatlarında hem de yeşil sahalarda başarılar diledi. Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar, Belediyespor Kulübü Yöneticileri Bayram Polat, Turgut Durmuş ve Ömer Bayrak, Belediyespor Antrenörleri Haydar Yiğit, Bilal Yiğit, Durmuş Yiğit, Veyis Koçum, İrfan Eker ve Selehattin Üzgel’in de yer aldığı törende, futbolculara, forma, şort, çorap, tozluk, çanta ve futbol topundan oluşan malzemeleri teslim edildi.
Futbolcuların ailelerinin de yoğun katılım gösterdiği malzeme teslim töreninde konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, spora yönelik yatırımların artarak devam edeceğini müjdeleyerek, Amatör Spor Kulüplerine yönelik desteklerinin devam edeceğini söyledi. Minik futbolcularla tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, beklentilerin yüksek olduğunu ifade ederek, hem eğitim- öğretim hayatların da hem de sportif yaşamlarında örnek bireyler olmalarını beklediklerini kaydetti. Başkan Yılmaz, Gemlik’in son yıllarda sportif tesis yönünden geldiği noktayı da hatırlatarak, spor tesislerinin 24 saat süreyle ilçe halkının hizmetinde olduğunu sözlerine ekledi.
Kulüp Başkanı Hulusi Gandar da, yaz spor okullarıyla ilgili bilgiler vererek, destek ve yatırımlar adına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür etti.
Daha sonra sporcularla birlikte orta, kafa, gol çalışması yapan Başkan Yılmaz’a, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve Kulüp yöneticileri de eşlik etti. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı malzeme dağıtım töreni, sporcu ailelerinin de katıldığı toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.



(Son Güncelleme: 12 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir