Kibir Kendinden Habersizliktir.
Kibir Kendinden Habersizliktir.

Muharrem İnce ve Akşener

Muharrem İnce ve Akşener

 

Kamuoyunun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a  bir rakip aradığı dönemde, iki aday ortaya çıktı. Birincisi, Meral Akşener’di

Akşener’in, Amerika’nın eski Ankara büyük elçisi Boss ve CHP milletvekili Selin Sayek Böke’nin fotoğrafta görünmesi, yeni bir Amerikan projesini, aklımıza getirmişti.

Bahçeli, Meral Akşener’in erken olağanüstü kongresine direnince, bu projenin etkinliği, zaman içinde gücünü kaybetmişti.

Aslında, Amerika ve Pentagon Bahçeli’nin olmadığı bir (MHP) yi istemiştir. Ama. Akşener (MHP) başına geçemese de, İyi Partiyi meclise sokmayı başarmıştır.

Muharrem ince’de, böyle bir projenin farkındaydı. Zaten seçimlerin ilk günlerinde, Meral Akşener’in yardımcısı olabileceğini, bile açıklamıştı. Ama. Meydanlara çıkılınca, işler değişti.

Muharrem İnce Meral Akşener’i geride bıraktı. Yeni bir lider adayına susamış olan kamuoyu, Muharrem İnce’ye sarıldı.

Başlangıçta, dostluktan kardeşlikten bahseden Muharrem İnce, ilk yanlışı ‘’Diploma muhabbetinde’’ yaptı.

Yüksek Seçim Kurulunun şartını bilmesine rağmen, Erdoğan’ı itibarsızlaştırma yolunu seçti. Ve. Muharrem İnce’nin gelenekselleşen, itibarsızlaştırma politikasına döndüğünü gördük.

Ardından, ‘’Amerika’ya gönderilen FETÖ evrakları usulüne uygun değilmiş’’ diyince, Muharrem İnce’yi parlatan kesimlerde, FETÖ izleri olduğunu hissettik.

Muharrem İnce, Demirtaş’ı hapishanede ziyaret edince, kamuoyunda biraz burukluk, olmuştu. Ayrıca, Afrin’de başarılar kazanan Temel Paşa’yı alkışlamayı bahane ederek, apoletlerini sökmekle tahdit etmesi, ise İnce’yi alabileceği oy miktarının gerisinde, bırakmıştır.

Ayrıca, seçim sonuçları konusunda ki açıklama öncesinde, (TRT) mensuplarını, salondan kovmasına, ülkeyi yönetmeye talip olan bir lider profiline, hiç uygun düşmemiştir.

Muharrem İnce, yakaladığı bu etkili rüzgarı, tam kapasite ile kullanmayı başaramamıştır. (CHP) li Özgür Özel’in deyimi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çıldırtamadı. Ama. Kılıçtaroğlu’nu çıldırtacağına, hep birlikte tanık olacağız.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Sen değişirsen,

Şansında değişir.

‘’Konfiçyüs’’



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir