Konteynerler Yerinde Temizleniyor

Konteynerler Yerinde Temizleniyor

Temiz bir Gemlik için temizlik çalışmalarına ara vermeden devam eden Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentteki tüm çöp konteynerlerini yıkayarak, dezenfekte ediyor.

Temizlik hizmetlerinde teknolojik yenilikleri büyük bir başarı ile kullanan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, konteynerleri dezenfekte ederek ilk günkü yeni görüntüsüne kavuşturuyor. Şehir genelinde faaliyet gösteren araç, konteynerleri içindeki çöpleri çevreye dağıtmadan düzenli bir şekilde toplamanın yanı sıra, modern donanımı ile 3 dakika içerisinde yerinde temizleyerek yeniden vatandaşların hizmetine sunuyor.

Çevre dostu araç, pis suyu kendi içerisinde barındırarak dışarı vermiyor. Yıkama işleminin yanı sıra doğaya zarar vermeyen özel solüsyonlar ile dezenfekte edilen konteynerler pırıl pırıl bir hale getiriliyor. Günlük 50 adet çöp konteyneri yıkayarak dezenfekte eden temizlik ekipleri daha sağlıklı bir Gemlik için mücadele ediyor. Uygulamayı kentteki tüm mahallelerde sürdüren ekipler, konteynerleri temizleyerek çevre ve insan sağlığının korunması için önemli bir hizmeti yerine getiriyor.

Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, hava sıcaklığının artmasıyla birlikte kötü kokuyu önlemek ve hijyeni sağlamak amacıyla ilçe sınırları içerisindeki çöp konteynerlerinin yıkayarak dezenfekte edildiğini söyledi. Çöp konteyner yıkama aracı ile ilçe sınırları içerisinde bulunan çöp konteynerlerini yıkayarak doğabilecek hastalıkların da önüne geçildiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Halkımızın sağlığı bizim için her zaman ilk plandadır. Çevre temizliği konusunda oldukça hassas davranıyoruz. Bunun için temizlik ekiplerimiz, ilçemizde kesintisiz hizmet vermektedir. Özel kurduğumuz ekip ve çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracıyla ilçe genelindeki konteynerleri dezenfekte ediyoruz” diye konuştu.



(Son Güncelleme: 26 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir