Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi
Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen Yalandan Hoşlanmaz

Seçmen Yalandan Hoşlanmaz

Seçim meydanlarında, nefret ve itibarsızlaştırma edebiyatından, bıktık. Adaylar tarafından, kamuoyuna yayılan yalan haberlerden de, hoşlanmıyoruz.

Miting alanında rakibimize ‘’Diploman var mı?’’ diye sormak, çok ucuz bir itibarsızlaştırma denemesinde, bulunmaktır.

Rakip parti yetkililerinin, FETÖ’ye ‘’ne istedin de vermedik’’ dediklerini biliyorken, liderini parti kurulmadan önce, Pensilvanya’ya gittin diye suçlamak, bayat bir suçlama taktiğidir. Karşı tarafta, Birgül Ayman Güler neden (CHP) den istifa etti diye sorar.

Ve, (CHP) Bursa eski milletvekili Aykan Erdemir’in, Pensilvanya’da ne işi var diye, sorarlar. Fetö’nün, (CHP) deki siyasi ayağının, Fetö’nün Ak Parti’deki siyasi ayağından daha kısa olmadığını, artık bilmeyenimiz, kalmamıştır.

İyi Partinin kuruluş amacını ise Meral Akşener ile Selin Sayek Böke’yi aynı masada buluşturan, eski Amerikan Büyük Elçisi Boss’a sormak gerekir.

(CHP) nin duayen Genel sekreterlerinden, yedi lisan bilen, eski Adana milletvekili Kasım Gülek’in, cenaze namazının, Fetullah Gülen tarafından kılındığını öğrendikten sonra, bu küresel terör örgütünün, ne kadar düzenbaz bir yapıya sahip olduğunu, daha iyi anladık.

Artık, miting alanlarında polemikten değil, projelerden bahsedilmesini, bekliyoruz. Tüm partilerin terör destekçisi Amerika ve (AB) ile ilgili fikirlerini ve projelerini, duymak istiyoruz.

Amerika tarafından, Suriye’nin kuzeyinde kurulması planlanan, özel bölge ile ilgili projelerimizi, bilmek istiyoruz. Amerika’ya karşı nasıl bir politika uygulayacaksınız, mücadelemi edeceksiniz, teslim mi olacaksınız, bilmek istiyoruz.

Seçmen, çocuk bezinin (KDV) sini değil, bu konudaki fikirlerinizi ve projelerinizi duymak istemektedir. Bu seçim sonuçları, belki de Türkiye’nin gelecek 50 yıllık geleceğine, imza atacaktır.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Ülkemi ailemden çok severim,

Ama, insanlığı da ülkeme değişmem.

‘’Fenelon’’

 

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir