Gençler “Uçurtma Şenliği”nde buluştu

Gençler “Uçurtma Şenliği”nde buluştu

Gençler “Uçurtma Şenliği”nde buluştu

Gemlik Belediyesi’nin Gemlik Kent Konseyi ile birlikte organize ettiği “Uçurtma Şenliği” yoğun ilgi gördü. Gemlik Belediyesi Şahin Tepe Motokros Pistinde yapılan şenliğe ilçedeki ilk ve ortaokulların yanı sıra ana sınıf okullarından katılan 600 çocuk 2018 Uçurtma Şenliği ile yaza “merhaba” dedi.

Renkli görüntülere sahne olan programda Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz ve Belediye Meclis Üyeleri de çocukların heyecanına ortak oldu. Yüzlerce çocuğun aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdiği etkinlikte uçurtmalarını havalandıran çocuklar ayrıca halat çekme oyunu, ip atlama, futbol gibi birbirinden eğlenceli oyunlarla gönüllerince eğlendi.

7’den 70’e herkesin keyifli vakit geçirdiği şenlikte çocuklarla birlikte uçurtma yapıp uçuran Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi olarak en çok çocuklarımız için, onların geleceği için çalışıyoruz” diye konuştu. “Uçurtmalar bizden eğlenmek sizden” diyerek Uçurtma Şenliği geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, etkinlikte emeği geçenlere ve katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Çeşitli ikramlarında yapıldığı Uçurtma Şenliği etkinliğinde doyasıya eğlenen çocuklar bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.



(Son Güncelleme: 14 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir