Ak Parti; Büyüklerimizin Ellerini Öperek Yola Çıktık

Ak Parti; Büyüklerimizin Ellerini Öperek Yola Çıktık

Ak Parti; Büyüklerimizin Ellerini Öperek Yola Çıktık

Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına başladı. Çalışmalarda ilk olarak yaşlı ve emektar vatandaşları ziyaret ederek çalışmalarına adım atan Ak Partililer, ”Onların hayır dualarıyla yol çıkmanın, daha anlamlı olacağını düşünüyoruz” dediler.

Ziyaretler sonrasında konuşan Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam; ”Ak Partinin bu ülkeye kazandırdığı en önemli konulardan biri de, belli yaşın üzerindeki büyüklerimize desteğidir. Bizler, onların ellerini öperek yola çıkmayı doğru bulduk. Hem hayata bakış açımız, hem de dini inançlarımız yaşlılarımıza destek olmayı vurgular. Büyüyen ve gelişen Türkiye’de, büyüklerimizin tecrübeleri bize ışık tutacaktır. Ziyaretlerimizde, onların bilgilerinden de istifade etme imkanı bulduk. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Gemlik’te önemli projelere imza atıyoruz. Bundan sonraki dönemlerde de atmaya devam edeceğiz. Ekibimizle Gemlik’in farklı noktalarında çalışmalarımız olacak. Seçim, yeni yönetimimizin vatandaşla ilişkilerinin artması adına da fırsat olacak” dedi.



(Son Güncelleme: 14 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir