Borusan'dan bin 500 aileye erzak yardımı
Borusan'dan bin 500 aileye erzak yardımı

Borusan’dan bin 500 aileye erzak yardımı

Borusan’dan bin 500 aileye erzak yardımı

Gemlik’te çok sayıda fabrikası ve üretim sahası bulunan ülkemizin köklü kuruluşlarından Borusan Holding bin 500 aileye erzak yardımında bulundu.

Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez, Belediye Başkanı Uğur Sertaslan’ın da katıldığı malzemelerin teslim programında Borusan Koordinatörü Serdar Özkaleli’de yer aldı.

Yapılan açıklamada, “Salgın günlerinde hayata geçirdiği tüm projelerde çalışanlarını, paydaşlarını ve işini korumayı odak olarak belirleyen Borusan Grubu, en önemli üretim alanlarından biri olan Gemlik’e de ihtiyaçları doğrultusunda destek vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda Gemlik Devlet Hastanesi’nin malzemeleri temin edildi ve edilmeye devam ediyor. İhtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Gemlik Halk Eğitim Merkezine maske siparişi verildi. Ayrıca Vefa Sosyal Destek Grubu çatısı altında Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kaymakamlığı iş birliği ile 1.500 aileye erzak yardımında bulundu.

76 yıldır “Bu memlekete gönül borcunu ödemek” için çalışan Borusan Grubu bu süreçte Gemliklilere desteğe devam edecek” denildi.

 

 

(Son Güncelleme: 22 Nisan 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

1 yorum

  1. Bende istiyorum bu destekten eşim çalışmıyor ramazan öncesi ihtiyacımız var adresim eşref dincer mah s. Muammer bıçakçı sk no 29 kat 2

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir