Yıldız; Temel Başkan Siyasetin Abisidir…

Yıldız; Temel Başkan Siyasetin Abisidir…

Yıldız; Temel Başkan Siyasetin Abisidir…

 

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, dernek ziyaretleri kapsamında “Erzurum Palandökenliler Derneği”nin konuğu oldular. Başkan Yıldız’ın yanı sıra çok sayıda yönetim kurulu üyeleri ve milletvekili aday adaylarının katılımı ile gerçekleşen ziyaret sıcak bir ortamda geçti. Ziyarette konuşan Yıldız’ın gündeminde 24 Haziran seçimleri vardı.

“24 Haziran seçimleri adeta bir maç havasında geçeceğe benziyor. Bizim isteğimiz bu maçın centilmence ve kardeşçe geçmesidir. Saadet Partisi olarak bu ülkede kutuplaşmanın değil kardeşliğin ve barışın hakim olduğu bir toplum istiyoruz; çünkü ‘tamam’ diyenlerde ‘devam’ diyenlerde bizim kardeşimizdirler. Genel Başkanınızı takip eden kardeşlerimiz bilirler ki, uslubü kardeşlik üzerinedir ve hiç kimseyi kırmadan incitmeden gerçekleri söylemektedir. Söylemleri ve eylemleri ile diğer siyasi parti liderlerine abilik vazifesi yapmaktadır. Bu seçimler Allah’ın izni ile Saadet Partisi’nin zaferi ile sonuçlanacaktır ve ülkemizin sanayide, ekonomide, tarım ve hayvancılıkta yapacağı atılımlar sayesinde gerçek manada bölgenin lideri olduğunu tüm dünya görecektir. Türkiye, islam ülkelerinin lideri ve sancaktarıdır. Mazlumların gözü bizim üzerimizdedir ve biz tüm mazlumları kucaklayacağız.” Şeklinde konuşurken;

Dernek başkanı Cemal Yavillioğlu ise şunları söyledi. “Bizlerde tabii ki siyaseti yakından takip eden insanlarız. Ülkemiz ve halkımız için gerçekleri gören, dile getiren ve çözüm önerilerini sunanları izliyoruz. Seksen milyonun birlikte yaşadığı bu ülkede, bayrağımızın inmemesi, birlik ve beraberliğimizin bozulmaması tek isteğimizdir. 24 Haziran seçimlerinde sahaya çıkan tüm partilere ve milletvekili aday adaylarına başarılar diliyoruz.” dedi.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir