Yeni sahil yayalaşıyor
Yeni sahil yayalaşıyor

Yeni sahil yayalaşıyor

Yeni sahil yayalaşıyor

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) yetkilileri ile trafiğe kapatılması planlanan yeni sahil bölgesinde inceleme yaptı.

Daha önce trafiğe kapatılacağı duyurulan sahilin çarşı deresinden engelsiz kafeye kadar olan kısmında inceleme yapan heyet, çalışmalarda sona geldi.

Konuyla ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, sahil şeridinde yeni bir yaşam alanı oluşacağını belirterek ilçe dışından gelecek konukların da bu düzenlemeden olumlu şekilde faydalanacağını belirtti.

Başkan Sertaslan şöyle konuştu, “kafelerin yoğun olduğu yeni sahili akşam 19.00 ile sabah 05.00 arasında trafiğe kapatarak hemşerilerimizin bölgede rahatça gezebilmelerini sağlayacağız. Bu bölge Gemlik’in en değerli yerlerinden biri olmasına rağmen araçlarla dolmuş ve tam anlamıyla kullanılamıyor. Umduğumuz şey şu, yayalaşmış alanlarda sosyal hayat daha rahat ayağa kalkıyor, hayata geçiyor. Akşam saatlerini en azından deniz kenarında keyif içerisinde bütün Gemlik’in yaşayabilmesine olanak sağlayacak hale getireceğiz. Sadece bunu yapmamız bile anlamlı ve önemli olacaktır. UKOME yetkilileri ile görüşmelerimiz olumlu geçti. En kısa sürede sahilimizde gerekli düzenlemeleri gerçekleştireceğiz.”

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir