Takdir Kimin
Erdoğan Birleşmiş Milletlerde

Kimin Eli Kimin Cebinde

Kimin Eli Kimin Cebinde

Suriye’de politik kaos kolay kolay bitmez. Çünkü, kimin elinin kimin cebinde olduğunu, açıkça göremiyoruz.
Rusya’nın ‘’SOÇİ’’ toplantılarında bizimle, ama Suriye statükosuyla da, yan yana olduğunu, görüyoruz. İran’ın da, Rusya ile aynı çizgiyi paylaştığını biliyoruz.
Suriye statükosu demek, Esat rejimi demektir. Bunu da, bilvesile söylemiş olalım. Amerika’nın, derdinin ise teröristlerle ilgili olduğunu anlıyoruz.
DAEŞ’i üretiyor, savaştırıyor en sonra da, başka bir terör örgütü ile bölgeden kovuyor. Bugün için, Amerika’nın baş tacı ettiği örgütün (YPG) olduğunu, bilmeyen kalmadı.
Amerika’nın (YPG) Aşkı
Biz Amerika’dan koptukça, Amerika (YPG) aşkı iyice alevlendi. Sınırımızı terör koridoru kuramasa bile, Amerika’nın Türkiye’yi (YPG) yi kullanarak, rahatsız edeceğini artık anladık.
Amerika’nın, İran ve Rusya’ya karşı düşmanca planlar içinde olması, tek tesellimiz olmaktadır. Çünkü bu davranış Türkiye, Rusya ve İran’ı, yakınlaştıracaktır.
Amerika ve (AB) Ne İstiyor
Amerika ve (AB) Türkiye ile Esad’ın rejim güçlerinin, kapışmasını istiyor. Böyle bir kapışmanın, İran ve Rusya ile yapmış olduğumuz ‘’SOÇİ ittifakına’’ zarar vermesine izin vermeyiz.
Üst düzey yöneticilerimizden, bu hassa çizgiye dikkat edeceklerini biliyoruz.
Bizim Hedefimiz Nedir?
Bizim hedefimiz, Suriye için alınacak kararlarda, masada olmaktır. Bizim politikamız, Suriye toprakları peşinde olmadığımızı, anlatmaktır.
Yeni göçmen göçünü önlemek ve mevcut sığınmacıların, yaptığımız harekat sonucu ulaştığımız topraklara, yerleşmesini sağlamaktır.
Hem, harekat sahasındaki uygulamalarımızla, hem de diplomasi masalarındaki açıklamalarımızla, çok net bir şekilde bu niyetimizi, göstermeliyiz.
Bursaspor Eriyor
Süper ligin ilk devresinde, Bursaspor’u uzun süre ilk beş içerisinde görmüştük. Ama. Süper Ligin ikinci devresinde, alınan yenilgiler sonucunda, Bursaspor’un on ikinci sıraya gerilemesinden, büyük üzüntü duyuyoruz.
Geçen yılın Türkiye Kupası şampiyonu Konyaspor’un bile son üç takım arasında olduğunu görünce, Bursaspor’un geleceğinden endişe duyuyoruz.
Üst sıralarda ise Beşiktaş Fenerbahçe’yi yenerek, Süper Ligi daha heyecanlı hale getirdi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir