SEDAT GÜRLE, AVCI’NIN YÖNETİMİYLE ADAY
SEDAT GÜRLE, AVCI’NIN YÖNETİMİYLE ADAY

SEDAT GÜRLE, AVCI’NIN YÖNETİMİYLE ADAY

SEDAT GÜRLE, AVCI’NIN YÖNETİMİYLE ADAY

Gemlik Esnaf ve Kefalet Kooperatifinde, Mevlüt Avcı’nın vefatı sonrasında Başkanvekilliği görevini yürüten Sedat Gürle, ‘’Mevlüt Avcı’nın mirasıyla adayız’’ dedi. Sedat Gürle’nin başkanlığında aynı yönetimle devam edileceği vurgulanırken, seçim tarihi ile alakalı da, henüz takvim açıklanmadığını da sözlerine ekledi.
Gürle yaptığı açıklamada; ‘’İlk seçim tarihimiz 28 Ocak’tı. Pandemiş dolayısıyla ertelendi. 22 Nisan olarak belirlenmişti, yine hastalıklar yükselince ertelendi. Seçimlerimizin tarihi belli değil. Tahminimiz yaz ayları. Rahmetli başkanımızın ‘Birbirinizden ayrılmayın, sıkı tutunun’ sözleriyle biz de aday olmaya karar verdik. Avcı’nın mirasını yaşatacağız. İnşallah önümüzdeki günlerde, daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Aynı kadro ile tek yumruk beraberiz’’ sözlerini kullandı.
YAPILANDIRMA TAKSİTLERİ EYLÜL AY’INA ERTELENDİ
Gürle sözlerinin sonunda da, yapılandırma ile alakalı ‘’2020 Temmuz Ay’ında yapılandırma çıkmıştı. 3 taksit ödeyemeyen tekrar yapılandırıldı. 1 Mart öncesi senedi olanları da tekrar yapılandıracağız. Yapılandırma yaptırıp ödeyenlerin senedi Eylül Ay’ına kadar ertelendi.’’ Diyerek de, erteleme müjdesini verdi.
Yönetim çalışmaları devam ederken; Sedat Gürle, Ayhan Gündoğdu, Mehmet Bıyık, Mehmet Cessur, İsmail Kardoruk ve Murat Arslan yönetimde yer alacak.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir