AGD EĞİTİM SOHBETLERİ DEVAM EDİYOR

AGD EĞİTİM SOHBETLERİ DEVAM EDİYOR

AGD EĞİTİM SOHBETLERİ DEVAM EDİYOR

Gemlik Anadolu Gençlik Derneğinin, gençlere yönelik sohbetleri devam ediyor.  Bu kapsamda derneğin bu hafta ki konuğu Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve Gemlik İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Yusuf Gülmez oldu.

Yoğun katılım olduğu programda Ahmet Vakkas Yıldız ,113’üncü İslam Halifesi Abdulhamid Han’ın icraatları anlattı. Osmanlı’da eğitim, ekonomi, ulaşım ve yapı gibi bir çok alanda moderniteyi köklerle uyumlu hale getirip hizmetler sunan II. Abdülhamid’in, bunalımlı bir dönemde tahta çıkmasına rağmen halkı ve İslam milletinin selameti için yaptığı çalışmalarla, bir çok dünya liderinin itiraflarında yer ayrıldığı biliniyor diye konuşan Başkan Yıldız, “ Batıya karşı dengeci, doğuya karşı İslamcı politikalar izleyen 2’nci Abdulhamid’in, tecrid edilmesi sonucu yaşanan olaylardan sonra İttihat Terakki kadroları ve kendi dönemindeki aydınların pişman olduklarını söylemesi tarihe yön veren siyasi dehasını bir kere daha ortaya çıkarıyor. Siyasete atılacak olanların mutlaka onun hem siyasi hem de hizmet hayatını incelemesi ve araştırması gerekiyor” dedi.

Dijital oyunlarda ki İslam düşmanlığı konularının da işlendiği eğitimde Yusuf Gülmez, “İslam’ın içini boşaltmak için seferberlik ilan edilmiş, algı yönetimine başlanmıştır. İslam’ı ve Müslümanları dünya gündeminden düşürmek için bu yönetim sürdürülmektedir. “İslam’a olumsuz bakışı” insanlığa kazandırmak gaye edinilmiştir. Müslümanlara karşı korku normalleştirilerek karşı nefreti ve düşmanlığı sıradanlaştırmak için efor sarf edilmektedir. Zamanımızın büyük bir diliminde yer alan televizyon, sinema, başından ayrılamadığımız bilgisayarlar, tabletler, elimizden düşürmediğimiz akıllı telefonlar vasıtası ile maalesef olumsuz bilinçaltı mesajlar genç beyinlere servis edilmektedir” diye konuştu.

Program sonunda açıklamalarda bulunan AGD Gemlik Şube Başkanı Caner Limon, “ Dernek içi eğitim sohbetlerinin aralıksız devam edeceğini söyledi.  Katılımcılara teşekkür eden Başkan Caner Limon, “ Bu vesile ile 2 Mart tarihinde,  Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştireceğimiz Erbakan’ı Anma programımıza da tüm halkımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir