Takdir Kimin
Erdoğan Birleşmiş Milletlerde

Nato ve (AB) ile Uzatmaları Oynuyoruz

Nato ve (AB) ile Uzatmaları Oynuyoruz

Amerika’nın (YPG) ile birlikteliğinin, sadece Türkiye ile sınırlı olmadığını, görüyoruz. Türkiye-İran sınırı, 560 kilometredir.
Türkiye-Irak sınırı, 378 kilometredir. Türkiye- Suriye sınırı ise 911 kilometredir. O zaman, Amerika’nın (YPG) yi kullanarak, Suriye’nin kuzeyine kuracağı bir ‘’terör koridoru’’ başta Türkiye olmak üzere İran’ı da, Irak’ı da ve Suriye’yi de rahatsız edecektir.
Peki. Türkiye neden Mumbiç’e girmek istiyor. Türkiye’nin amacı, bir provokasyon sonucu, İdlip’ten Türkiye sınırına olabilecek, yaklaşık 3 milyonluk bir göçmen fırtınasını, önlemektir.
Halen sınırlarımızda yaşayan, Suriyeli sığınmacıların misafirliği, taşınmaz hale gelmiştir. Ve. Bu misafirleri, Afrin ve Mümbiç’e yerleştirme zamanı, gelmiştir.
Yeni Göçmen Oyunu
Ve. İdlip’te koparılacak yeni bir göçmen fırtınasını, yerinde bastırmak lazımdır. Amerika (YPG) ye, içinde Arap ve Türkmen olmayan bölgeleri, teslim ediyor.
Geçmişte, önce o bölgeleri Arap ve Türkmen den kurtarmak için, DEAŞ’ı göndermişti. Sonra da, oradaki DEAŞ’lıları başka bölgelere yolladı ve yöreleri (YPG) li Kürtlere teslim etmişti.
Türkiye’den umudunu kesen Amerika’nın, artık tek dostu ve müttefiki, (YPG) olmuştur. Beklide, Türkiye’yi Nato’dan çıkarmayı düşünüp, (YPG) yi Nato’ya almayı bile, düşünmüştür.
Birden bire, başta Almanya olmak üzere, diğer Nato ülkelerinin, Türkiye’ye hasım gibi davrandığını, hatırlamalıyız.
Hollanda’da giderek artan Türkiye düşmanlığını, başka türlü izah edemeyiz.
Uzatmaları Oynuyoruz
Artık, gerek Nato ve gerekse (AB) ile olan ilişkilerimizde, ‘’uzatmaları oynadığımızın’’ farkındayız.
Amerika ve Almanya Ortak
Amerika’nın üst düzey heyetleri, Ankara’da ‘’(YPG) yi (P.K.K) ile savaştırabiliriz’’ diyerek, kurmak istedikleri ‘’terör koridorunun’’ dehşet verici sonuçlarını açıklamış oldu.
Aynı gün, Başbakanımızın Almanya’daki toplantılarında da, ‘’terörle mücadeleyi yumuşatın ve Afrin harekatı sınırlı olsun’’ denmişti.
Aslında, Amerika ve Almanya’nın oyalama taktikleri, ‘’Nato’’ ortaklığımızın bittiğini ve (AB) maceramızın da tıkandığını, göstermektedir.
Süper Lig Maçları
Geçtiğimiz haftanın en karlı takımı Başakşehir oldu. Hem yeniden lider oldu, hem de Trabzon gibi çok zor bir deplasmanı atlatmış oldu.
Bursaspor bu haftada kazanamadı. On birinci sıraya geriledi ve ateş hattındaki takımlara iyice yaklaştı. Hızlı ve isabetli paslarıyla dikkat çeken Akhisarspor’u, dikkate almayanların, canı yanabilir.
Önümüzdeki hafta oynanacak, Galatasaray maçından sonra, Bursaspor’da deprem yaşanabilir.
Günün Sözü
Affedebilirim, fakat unutmam demek,
Affetmeyeceğim demenin, başka bir şeklidir.
‘’Becher’’



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir