Kaymakam Dinamik Ekibin Projelerini Beğendi

Kaymakam Dinamik Ekibin Projelerini Beğendi

Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi Meclis Üyesi Adayları İlçe Kaymakamı Gürbüz KARAKUŞ’u makamında ziyaret etti.

Dinamik Ekip; Hamza AYGÜN, Ahmet KÜÇÜK, Emir BEKTAŞ, Ekrem EKDİ, Murat ÇAKIR ve Yusuf ŞAHİNOĞLU’ndan oluşan heyet ile Kaymakamlığı ziyaret etti. Ekip üyeleri Kaymakam KARAKUŞ’a tek tek kendilerini tanıtarak projeleri hakkında kapsamlı bilgi paylaşımında bulundular. Gemlik A.Ş. ve Otomobil fabrikasının Gemlik askeri Hara alanında yapılması için yapılacak girişimleri anlatan Ekip temsilcileri seçilmeleri halinde Gemlik için daha birçok projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını belirttiler.

Kaymakam KARAKUŞ Dinamik Ekibe ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Genç ve ismi gibi dinamik bir ekibin beraberce yola çıkmasının çok güzel olduğunu belirterek başarılar diledi. Ekibin projelerinin de çok heyecan verici güzel projeler olduğunu ifade ederek Gemlik’e faydalı çalışmalar olacağına inandığını da ifade etti. GTSO’nun güçlü ve etkili bir kuruluş olduğunun altını çizen KARAKUŞ, iyi bir yönetim ile Gemlik’e müspet yönde etki edeceğine olan inancını dile getirdi.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir