BAŞKAN YILMAZ'IN GENÇLİK BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

BAŞKAN YILMAZ’IN GENÇLİK BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

BAŞKAN YILMAZ’IN GENÇLİK BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda, özellikle Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmaya yönelik hayata geçirilen “Gençlik Buluşmaları” tüm hızıyla devam ediyor.
Gemlik Belediyesinin ev sahipliğinde her hafta farklı okullardan öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen piknik etkinliklerinde son olarak Özdilek Cevdet Aynur Mayruk İ.H.L. ve Koza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri bir araya geldi.
Hasanağa Kampında organize edilen ve 200’e yakın öğretmen ve öğrencinin ağırlandığı piknik etkinliğine, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, eşi Suzan Yılmaz ile birlikte katıldı.
Yemek sonrasında söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Amacımız gençlerimizin eğitim faaliyetini yürütürken zaman zaman da çeşitli etkinliklerle Gemlik’in güzel mekânlarında stres atıp, hoşça vakit geçirmelerini sağlamak. Yeri geldiğinde spor yapacağız, yeri geldiğinde gezip eğleneceğiz ama derslerimize çalışmayı da ihmal etmeyeceğiz. Ülkemizin bu gün bulunduğu noktadan çok daha iyi noktalara ve hedeflere ulaşabilmesi ve çağın ötesinde hizmetler sunabilmesi için, inançlı ve azimli gençlere ihtiyacı var. Bunun için çok büyük gayret ve özveri ile çalışmanız gerekiyor” dedi.
Gün boyu heyecanlı ve bir o kadar da eğlenceli dakikalar geçiren öğrencilerin oynadıkları masa tenisi, çuval yarışı, dart, langırt, halat çekme gibi bir çok aktiviteye, Başkan Refik Yılmaz da eşlik etti. Arkadaşlarıyla keyifli bir gün geçiren öğrenciler, bu tür faaliyetlerin sosyalleşmeleri için bulunmaz bir fırsat olduğunu belirttiler. Gün boyu devam eden etkinlikler çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.



(Son Güncelleme: 18 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir