Soruşturma geçiren memur müdür oldu

Soruşturma geçiren memur müdür oldu

Gemlik’te Adli ve idari olarak soruşturması devam eden M.A. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürü olarak atandı. Kurumdaki memurlar kavga etti. Bir memurun bacağı kırıldığı kavgada bir memur 2 ay rapor alırken, yaşanan olay iç çekişmeleri artırırken, müdürlüğü iş yapamaz hale getirdi.

Alınan bilgiye göre 2014-2016 yılları arasında Gemlik Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürü olarak görev yapan M.A. başlatılan idari soruşturma sonrası bu görevinden alınarak Bursa merkeze verildi. M.A. hakkında açılan idari soruşturma kapsamında  kademe ilerleme cezası aldı.  Alınan bu ceza sonrasında Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığınca da görevi kötüye kullanma suçundan dolayı adli soruşturma başlatıldı. Tüm bu gelişmelere rağmen Bakanlık müfettiş raporunu geri iade ederek M.A.’yı tekrar Gemlik Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürü olarak görevlendirdi.

Tüm bu gelişmeler Gemlik gibi Zeytinin Başkenti olarak bilinen ilçede Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğünü iş yapamaz hale getirirken, iddaların odağında ise müdür M.A.’nın  ise resmi evraklarda yanlış beyanda bulunarak çakma görevlendirmeler ve yol harcırahı gibi usulsüz ödemeler aldığı iddia edildi.  Konunun ortaya çıkmasının ardındanM.A.’nın  bu iddilarla alakalı kurumdan aldığı öne sürülen binlerce lirayı ise daha sonra kuruma geri ödediği öne sürüldü.

Gemlik Kaymakamlığı tarafından idari, Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da başlatılan adli soruşturma devam ederken,  Müdür’ün ortaya atılan iddialarla alakalı siyaseten arkasının güçlü olduğu imajı verdiği ve konuyu bilen çok sayıda memuru tehdit ettiği ifade ediliyor.

(Son Güncelleme: 24 Ocak 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir