EMEKLİLER DERNEĞİ’NDEN CHP’YE ZİYARET

EMEKLİLER DERNEĞİ’NDEN CHP’YE ZİYARET

EMEKLİLER DERNEĞİ’NDEN CHP’YE ZİYARET

Türkiye Emekliler Derneği Gemlik Şube Başkanı Ömer Şimşek ve yönetimi CHP İlçe Başkanı Cemil Acar’ı ziyaret etti. Ziyarette emeklilerin sorunları ön plana çıktı.

İNTİBAK YASASI TEKRAR DÜZENLENMELİ

Yıllara göre emekli maaşlarındaki adaletsizlikten bahseden CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, çoğu emekli ekonomik sıkıntılar yüzünden ikinci bir işte çalışmak zorunda kalıyor. İntibak yasası tekrar düzenlenmeli ve emeklilerin maaşları arasındaki uçurumun ortadan kalkması gerekir dedi. Ayrıca CHP’nin çözüm önerilerinden de bahseden Acar, Emeklilere dini bayramlarda birer maaş ikramiye verilmesi ve Emekli maaşları, gıda fiyat artışına ve refah payı artışına bağlı olarak yükselmesi zorunludur. CHP iktidarında bunların hepsi gerçekleşecektir dedi.

Emekliler Derneği başkanı Ömer Şimşek ise, CHP’nin emeklilerle ilgili projelerini takip ettiklerini ve emeklilerin sorunu sadece bir siyasi partinin değil, Tüm ülkenin sorunu olduğunu ve bu sorunların çözümü için ayrım yapmadan tüm siyasi partilerden destek beklediklerini belirtti.

(Son Güncelleme: 18 Aralık 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir