Gemlik'te Kafe ve Restoranlar Açıldı
Gemlik'te Kafe ve Restoranlar Açıldı

Gemlik’te Kafe ve Restoranlar Açıldı

Gemlik’te Kafe ve Restoranlar Açıldı

Sağlık Bakanlığı tarafından getirilen genelgeyle, Koronavirüs Kovid – 19 salgını ile mücadele önlemleri kapsamında, kafe ve restoranlar hizmeti durdurmuştu. Normalleşme süreci kapsamında da, 1 Haziran tarihinde, önlemlerle açılmasına karar verildi.
Koronavirüs Kovid19 salgınına karşı alınan önlemli tedbirlerin ardından kafe ve restoran sahiplerinin yüzünü gülümseten haber geldi, 16 Mart 2020’den beri kapalı olan kafe, restoran ve benzeri işletmeler ile alakalı genelgeyle 1 haziran da açılmasına karar verildi.
Kafe, restoran işletmecilerinin uyması gereken önlemler ve kurallardan bazıları ise; İçeriye alınan müşterilerin maske takma zorunluluğu olması, masalarda en fazla karşılıklı iki kişinin oturması. Masalar arasında bir masa boşluk bırakılması. İçeri giriş çıkışlarda ve para alışverişlerinde dezenfektan uygulanması. Yapılan servislerde plastik çatal, kaşık ve bardak kullanılması. Yiyeceklerin üstü kapalı bir şekilde servis edilmesi, İçeri alınan müşterilerin girişlerde ateş ölçerle ölçülmesi ve 37.7 ve üstü olanların içeri alınmaması gibi bir çok önlemler alan kafe ve restoran sahipleri işlerinin başına döndükleri için heyecanlılardı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir