Girişimci Kadınlara Ödüllü Yarışma

Girişimci Kadınlara Ödüllü Yarışma

Girişimci Kadınlara Ödüllü Yarışma

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu, kadınları girişimci olmaya teşvik etmek ve potansiyel girişimcilerin yenilikçi fikirlerine destek vermek için ‘Kadın Girişimcilik Kampı’ ve ‘Ödüllü Proje Yarışması’ düzenliyor.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Selma Özsabuncu, kadın girişimciler için düzenlenen ödüllü yarışma ile alakalı olarak yaptığı açıklamada; GTSO ile birlikte  BTSO ve TOBB Bursa KGK organizasyonunda geçen yıl hayata geçirilen ‘Kadın Girişimcilik Kampı Projesi’ni bu yıl da devam ettirerek, hem kampa katılacak girişimci adaylarına mentorlük eğitimleri verecek, hem de başarılı projeleri ödüllendirecek” dedi.

Özsabuncu; “Girişimci adayları için başvurular internet üzerinden başladı. Adaylar, 29 Aralık 2017 tarihine kadar www.bursakgk.org web adresindeki başvuru formunu doldurabilecek. Adaylar, kgk@btso.org.tr adresine mail atarak kamp için ön kayıt yapabiliyor. Kadın Girişimcilik Kampı’nda yer alacak adaylar, projelerini uzman desteği ile geliştirecek. Kampa yaklaşık 30 kadın girişimci katılacak. Girişimci adaylarının projeleri düzenlenecek yarışma ile değerlendirilecek. Yarışmada dereceye giren projeler kampın sonunda ödüllendirilecek” şeklinde konuştu.

Girişimci Kadınlara Ödüllü Yarışma
(Son Güncelleme: 11 Aralık 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir