Başkan Yılmaz’dan Esnaf Ziyareti

Başkan Yılmaz’dan Esnaf Ziyareti

Başkan Yılmaz’dan Esnaf Ziyareti

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz esnafları her fırsatta tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Meclis Üyesi Orhan Sefil’in de eşlik ettiği esnaf ziyaretlerinde, Gemlik Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili esnaf ve vatandaşlara bilgi veren Başkan Yılmaz, Gemlik’i daha yaşanır ve modern bir kent haline getirebilmek için çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Esnaf ziyareti sırasında sokaktaki vatandaşların da elini sıkarak merhabalaşan Başkan Yılmaz, onlarında sorunlarını ve isteklerini dinlemeyi ihmal etmedi.

Belediye olarak her fırsatta halkla iç içe olduklarını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ” Vatandaşlarımızı mahallelerinde, esnaflarımızı ve iş adamlarımızı ise iş yerlerinde ziyaret ederek hızlı ve etkili şekilde hizmet veren belediyecilik anlayışımız sürüyor. Kentteki tüm muhtarlarımız, kurumlar ve sivil toplum örgütleriyle de aynı şekilde gerek karşılıklı ziyaretlerle gerekse 24 saat hiç kapatmadığım telefonumla ihtiyaç duydukları ve diledikleri vakit iletişim halindeyiz. Gemlik’imize en güzel şekilde hizmet vermek için ne gerekirse yapmaya devam ediyoruz” dedi.

(Son Güncelleme: 18 Aralık 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir