Gaye Cura’dan İş Başvurusu önerileri

Gaye Cura’dan İş Başvurusu önerileri

 

Gemlik İşkur Müdürlüğü Öncülüğünde düzenlenen ‘’İş-Sizi Çağırıyor’’ başlıklı istihdam fuarında, Gaye Cura’da eğitim verdi. Faurecia Politeks Badrolama Müdürü Gaye Cura, iş başvurusu ve CV doldurmaktaki inceliklere değindi.

Cura; ‘’Önemli olan CV’nin içeriğini nasıl hazırladığınızdır. Net olması, anlatımı ve bilgileri özetlemesi önemlidir. Şu an tek tıkla çok sayıda şeyi yapabiliyoruz. İnternette örnekleri araştırmanız da faydalı olacaktır.

Hem genç, hem de tecrübeli eleman isteniyor. Gençlerin nerede tecrübe kazanacağını ise düşünmüyoruz. Yeni mezunlarda işe yatkınlık önemli. Türkiye İş Kurumunun bu yöndeki teşviklerinden çok faydalanıyoruz. İş Başı Eğitim Programları önemli. Biz de alımlarımızı genelde bu yönde yapıyoruz.

İşe alırken belli başlıklara dikkat etmek gerekir. Görüşmeye zamanında gelindi mi? Firmayı tanıyor mu? Ne istediğini biliyor mu? Görev için istekli mi? İşin gerekliliğini karşılıyor mu? Firma kültürüne uygun mu? sorularıdır’’ dedi.

(Son Güncelleme: 19 Kasım 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir