Zeytin Hırsızı Gemlik Polisinden Kaçamadı

Zeytin Hırsızı Gemlik Polisinden Kaçamadı

Zeytin Hırsızı Gemlik Polisinden Kaçamadı

Gemlik’te bir firmadan 350 bin TL’lik zeytini yükledikten sonra ortadan kaybolan tır  ve sürücüsü polis ekiplerinin sıkı takibi sonrası yakalandı.

Alınan bilgiye göre Gemlik’ten 58 UD 229 sahte plakalı tıra 350 bin TL değerindeki 26 ton zeytini yükleyen Mustafa E. Ve Doğan S. İsimli şahıslar zeytinleri aradan geçen 24 saatlik zamana  rağmen İstanbul’da ki alıcıya teslim etmemesi üzerine ortaya çıkan hırsızlık olayını Gemlik polisi çözdü. Polis ekipleri gerek güvenlik kameraları ve gerekse çevre il ve ilçelerdeki KGS sistemlerini takip ederek önce sahte plaklı tırın gerçek plakasına ulaştı. 50 EN 955 gerçek plakalı tırın İstanbul Ambarlı limanı garajında park halinde olduğunu belirleyen ekipler, İstanbul Beylikdüzü ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri ile ortak yaptıkları operasyonda tırı kasasındaki zeytinlerle birlikte ele geçirdi. Tır’da bulunan ve evrakta sahtecilik suçundan arandığı tespit edilen Doğan S. İsimli vatandaş polis tarafından gözlatına alınırken, 350 bin TL’lik zeytin Gemlik’te bulunan mal sahibine akşam saatlerinde tutanakla  teslim edildi.

Gemlik ilçe emniyet müdürü, zeytin hırsızlarının bulunmasında gayret gösteren polis ekiplerini  tebrik ederek, vatandaşlarımızın dikkatli ve duyarlı olmasını istiyoruz.  En ufak bir şüpheli durumda ücretsiz hizmet veren 155 polis imdat ve 156 jandarma imdat hatlarını arayarak bilgi vermelerini istiyoruz dedi.

(Son Güncelleme: 19 Kasım 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir