Bu Hafta Lezzetli Maçlar Vardı

Süper Ligin yedinci haftasında, ilginç sonuçlara tanık olduk. Bir hafta önce Beşiktaş’ı yenen Fenerbahçe, Akhisarspor’a yenilince, kabahati hakemlerde buldu. İstatistiklere göre Fenerbahçe 484 isabetli pas, Akhisar ise, 121 isabetli pas yapmıştı. Ama bu kadar bol pas yapan Fenerbahçe sadece beş isabetli şut çekebilmişti. Geçmişte Fenerbahçe kaptanlığı yapan, Ziya Şengül, Fenerbahçe’yi enine ve geriye doğru pas yaptığı için, eleştiriyor. Ve Mehmet Topal’ı takımın “el freni” olmakla suçluyor

Galatasaray’ın as futbolcuları, ağır bir yorgunluk yaşamasına rağmen, takım galibiyet serisine devam ediyor. Maç sonlarına doğru, Gomis’in kımıldayacak hali kalmadığını, görüyoruz.

Haftanın en lezzetli maçı ise, her zaman olduğu gibi, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oldu. Beşiktaş iki puan kaybetti ama, Fenerbahçe’den gelen, “Lens’i” kazandı Beşiktaş Lens ile maçı koparamayınca ardından beraberlik golünü yedi. Aslında, bu sonuçtan oynayanlarda, seyredenlerde pek şikayetçi olmadı. Bu sonuç, Ersun Yanal’ın kredi müddetini, biraz daha uzattı.

Bursaspor ise, bu hafta sekizinci sıradan, onuncu sıraya geriledi. Takımın orta sahası yok gibiydi. Takıma ve hocaya fazla yüklenmeden, ocak transferi için, şimdiden hazırlıklar yapılmalıdır. Bu sene kimin şampiyon olacağı ve kimin kuma düşeceği, belli olmayan karmaşık bir sezon yaşamaktayız.

GÜNÜN SÖZÜ

Eğer yürüdüğünüz yolda bir engel yoksa.

O yol sizi hiçbir yere götürmez.

“B.Shaw”

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Erol Gürçay

Ayrıca Kontrol Edin

Kibir Kendinden Habersizliktir.

Bu Seçimler Neden Önemli

Bu Seçimler Neden Önemli Geçen yıl,14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta yapılan seçimler, çok çekişmeli geçmişti. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir