Amerika’da Neler Oluyor

Amerika, ürettiği terör örgütleriyle, tüm dünya kamuoyunda, nefret edilen ülke konumuna geldi. Amerika Kara Kuvvetlerince hazırlanan bir raporla bu gerçek belgelenmiş oldu. Amerika, tüm dünyayı şiddete boğduğu gibi, kendi içinde de şiddetin tutsağı olmuştur. Son sekiz ay içinde Amerika’da 40 bin şiddet olayı yaşandı. Yine aynı dönemde 22 bin intihar olayı meydana geldi.

Bu şiddet olaylarında, 10 bin kişi öldü. Ölen 10 bin kişinin ise, 2 bininin Polis olduğu kayda geçti. Amerika’nın ayrıca yangın ve fırtına ile de başı beladan kurtulmuyor. Bazı eyaletlerde, orman yangınları büyük zararlara sebep oldu. Teksas’ta ki Harvey kasırgası ise, 180 milyar dolarlık zarar sebep oldu.

Teksas eyaletinde meydana gelen Harvey kasırgası sonucunda 200 bin ev, sular altında kaldı. 50 kişide hayatını kaybetti. Daha Harvey kasırgasının etkisi bitmeden, Florida eyaletinde, İrma kasırgası ortaya çıktı. 300 kilometre hızla esen bu kasırganın, gelmiş geçmiş en büyüklerinden biri olduğunu öğrendik.

Amerika’da yer yer ırkçı şiddetin meydana geldiğini de okuyoruz. Bütün bunları niçin yazdık . Tüm dünyadaki ülkelerin, başına “mafya devlet” olarak çöken ve her girdiği bölgede kan gölüne sebep olan Amerika, artık “yüce tanrının gazabına uğrayacak”, konuma gelmiştir. Amerikan yönetiminin yaşanan olaylardan ders çıkarmalarını, diliyoruz.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Ama her zaman haklıdır. O kadar çok çekmiş ve, o kadar çok sevmiştir ki, başka türlü olamaz.

“Sunderman”

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Erol Gürçay

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir