GEMLİK'TE MHP MUHAMMET TEKİN SEÇİM BÜROSU AÇILDI
GEMLİK'TE MHP MUHAMMET TEKİN SEÇİM BÜROSU AÇILDI

GEMLİK’TE MHP MUHAMMET TEKİN SEÇİM BÜROSU AÇILDI

GEMLİK’TE MHP MUHAMMET TEKİN SEÇİM BÜROSU AÇILDI

MHP Bursa 2. Bölge 2. Sıradan Milletvekili Adayı olan Muhammet Tekin’in ‘’Gemlik’in adayı’’ sloganıyla Orhangazi Caddesinde seçim bürosu açılışı yapıldı.
Seçim iletişim merkezinin açılışına, MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili adayları, il başkanı Cihangir Kalkancı ve yönetimi, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve yönetimi, meclis üyeleri ile partililer katıldı.
ÖZCANBAZ; MİLLET 6+1 MASA VE İŞBİRLİKÇİLERİNE CEVAP VERECEKTİR
İlk sözü alan MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz; ‘’Hiç kimsenin şüphesi olmasın, bu millet feraseti ile hem 6+1 masaya, hem de işbirlikçilerine gereken cevabı verecektir. Biz bunu sahalarda görüyoruz. Bize gösterdiğiniz teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz’’ dedi.
TEKİN; BİN YILDIR BU COĞRAFYADA YAŞAYANLAR İÇİN SİYASET YAPIYORUZ
Bursa Milletvekili Adayı Muhammet Tekin ise; ‘’Anadolu coğrafyasında bin yıldır tam bağımsız yaşayan bu millet adına siyaset yapıyoruz. Varlığımızı Türk milletine, töresine ve varlığına adamış durumdayız. Gemlik adına aday olmamız, sadece şansımızla ilgili değildir. Bu Gemlik’te yükselen bir gençlik hareketinin fikirle, amaçla, imanla geleceği kurgulamalarının sonucu olmuştur. Biz İsmet Büyükataman ağabeyimize teşekkür ediyor, bize katkıları için Allah razı olsun diyoruz. Büyüğümüzün, bir çok arkadaşımız gibi bugünlere gelmemizde büyük etkisi olmuştur. Bütün Türkiye’de Cumhur İttifakı olarak, Atilla’nın çocuklarını kim olduğunu göstereceğiz. Bunu akıllı cihaz ile Siha ile İha ile gösteriyoruz. Bir Oy Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, bir oy Milliyetçi Hareket’e diyoruz’’ şeklinde konuştu.

BÜYÜKATAMAN; OY KULLANIRKEN, İHANET OYUNLARINI GÖZARDI ETMEMELİYİZ
Son olarak söz alan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ‘’14 Mayıs’ya Allah nasip ederse, Cumhurbaşkalığı ve 28. Dönem parlamentosunda milletimizi temsil edecek vekil arkadaşlarımızı seçeceğiz. İlk günden itibaren ‘Adayımız belli, kararımız net’ diyerek yola çıktık. İlk turda inşallah seçilmesi için el birliğiyle gayret ortaya koyacağız. Bizden beklenti hep üst düzeyde oldu. ABD başkanı seçilen Biden, Türkiye’deki dostları ile Cumhur İttifakını alaşağı etmek için, ne gerekiyorsa yapacağını ifade ediyor. Bu seçimlerde iyi düşünmek, gelecek yüzyılın adımını atacak kararı vereceğimizi gözetmek zorundayız. Bizim adayımız Recep Tayyip Erdoğan, Zillet ittifakı aylarca toplantı yaptılar, bir türlü isim konusunda mutabık kalamadılar. En son Kılıçdaroğlu gündeme geldiğinde Zilletin önemli paydaşlarından, İp’in genel başkanı masaya tekme vurdu. İttifakın kumar masası, dayatma olduğunu söyledi. Biz katılımı üst düzeyde tutarak, oy kullanırken, bu ihanet oyunlarını göz ardı etmeden değerlendirme yapmak zorundayız’’ dedi.
Yapılan dualar ve kesilen kurbanın ardından seçim ofisinin açılış kurdelesi kesildi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir