Gemlik'te Kaldırım Ve Yol Kenarları Nefes Alsın Projesi
  Gemlik'te Kaldırım Ve Yol Kenarları Nefes Alsın Projesi

  Gemlik’te Kaldırım Ve Yol Kenarları Nefes Alsın Projesi

  Gemlik’te Kaldırım Ve Yol Kenarları Nefes Alsın Projesi

Gemlik’te Kaldırım Ve Yol Kenarları Nefes Alsın sloganı ile yola çıkan İlçe Emniyet Müdürlüğü  Trafik ekipleri ve Gemlik Belediyesi  Zabıta ekipleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmalar ile ilgili bilgilendirme ve uyarı broşürü hazırlayıp işyeri sahiplerine dağıtan ekipler açıklamalarında, Yaşlıların, engellilerin ve çocukların da yaya kaldırımlarını kullandıklarını, yayaların kaldırımlarında herhangi bir engel ile karşılaşmadan rahatça yürüyebilmeleri gerektiğini, yaya kaldırımlarını kullanamayan yayaların yol kenarlarında yürümeye çalışarak kazalara davetiye çıkardıklarını, hatta ölümle sonuçlanan üzücü kazalara sebebiyet verdiklerini belirterek, işyeri sahiplerinin bu konuda duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Yine araç park yerlerine bırakılan masa, sandalye, tabela vb. malzemelerin, park etmek isteyen araçlara engel teşkil ettiği, park yeri bulamayan araçların çift sıra parklanmalar yaparak trafik akışına engel oldukları ve trafikte aksamalara yol açtıkları belirtildi. Yapılan uyarılara uymayan işyeri sahiplerine gerekli idari para cezası uygulanacağı yönünde ikazlarda bulunuldu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir