GTSO’da liderlik eğitimi semineri sürüyor
GTSO’da liderlik eğitimi semineri sürüyor

GTSO’da liderlik eğitimi semineri sürüyor

GTSO’da liderlik eğitimi semineri sürüyor

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini yönelik eğitim hizmetlerini kesintisiz sürdürüyor. GTSO Tevfik Solaksubaşı Toplantı Salonunda düzenlenen seminerini Eğitmen Bankacı ve Hukukçu Hüseyin Mandacı sundu.

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Yıldırım’ın ve 22 kişinin de katıldığı seminerde konuşan Hüseyin Mandacı herkesin lider olamayacağını, liderliğin ayrı bir özellik olduğunu söyledi.

“Eskiler büyük balık küçük balığı yerler derlerdi. Bugün bu böyle değil. Küçük balıklarda büyük balığı yiyebiliyor. Bugünün dünyasında rekabet, hızlı olanlar kazanıyor. Dönem hız dönemidir. Lider öncüdür. Lider rekabeti tasarımlar, yaratır ve yönetir. Lider etkin çalışan ve değer katan insandır.” dedi.

Hüseyin Mandacı kendi yaşamından örnekler vererek, liderliğin yalnız kişilerin birey olarak kendilerinin değil, firmaların da liderliklerinin söz konusu olduğunu örnekleriyle anlattı

Soru cevap şeklinde de sürdürülen seminer sonunda katılımcılara  belge verilecek. Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Oda olarak eğitim çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirterek, “İhtiyaç duyulan her konuda yeterli katılımcı sağlandığı takdirde eğitim çalışmalar, seminerler düzenleyeceğiz.” dedi

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir