Yılmaz teşekkür turlarına devam ediyor

Yılmaz teşekkür turlarına devam ediyor

Yılmaz teşekkür turlarına devam ediyor

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, genel seçimler sonrasında teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Çeşitli mahalleleri ziyaret eden Belediye Başkanının son durakları da Yeniköy ve Kurtul mahalleleri oldu.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın Gemlik’te referandum oyunun ve ortalamasının önemli ölçüde önüne çıktığını ifade eden Yılmaz, kendilerine ve yönetimlerine güvenen Gemlik halkına da teşekkür etti.
Yılmaz Gemlik’in önemli atılımlara ve hizmetlere sahne olduğunu vurgulayarak başladığı konuşmasında ise; ”Büyükşehir yasasının çıkmasının ardından hükümetimiz önemli eleştiriler almıştı. Bugün ise Büyükşehir Yasası ile Gemlik’in kazandıkları göz önüne alındığında, alınan aşamadan taraflı, tarafsız herkesin memnun olduğuna şahit oluyoruz. Vatandaş tarafından Kurtul Göleti ve Muratoba Göleti olarak anılan Gemlik Mesire alanı, sadece Gemlik’ten değil, şehir dışından da pek çok vatandaştan ilgi görüyor. Beraberinde Yeniköy’de bir yandan yol çalışmaları yapılırken, altyapı konusunda da önemli mesafe alınıyor. Kurtul Mahallemizde de sürekli verilen hizmet sonrasında önemli kazanımlar sağlanıyor.
Dış mahallerimize verdiğimiz hizmetlerde, ‘Şehirde ne varsa, dış mahallelerde de olmalı’ düşüncesiyle adımlarımı atmıştık. Bugün pek çok köyümüzde spor tesisi, gençlik merkezleri, donatı alanları ve pek çok hizmet götürme imkanımız oldu. Emeği geçenlere ve destek verenlere teşekkür ederiz” dedi.



(Son Güncelleme: 6 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir