Uyuşturucu’da Akıl Almaz Yöntemler

Uyuşturucu’da Akıl Almaz Yöntemler

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphe üzerine durdurdukları bir vatandaşın üzerinden bez parçasına emdirilmiş uyusturucu madde ele geçirdi.

Alınan bilgiye göre, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış oldukları şok uygulamala esnasında 2 nolu sahilde şüphe üzerine durdurdukları İ.K. isimli şahsın yapılan kaba üst yoklamasında bel kısmında kabarıklık olduğunun görülmesi üzerine bahse konu madde dışarı çıkarıldığı esnada şahıs kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin  kovalamacası sonrası İ.K. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın üzerinden çıkan bez parçasına benzer madde incelendiğinde toplam 273 kareden oluşan ve damıtılarak kağıda emdirilmiş uyuşturucu madde olduğu makasla kesilerek her karenin bir doz şeklinde satıldığı tespit edildi. Kağıttaki maddenin LSD denen bir çeşit asit ya da sıvılaştırılmış metamfetamin olduğu, ancak kesin değerlendirmenin laboratuar analizinden sonra belirleneceği öğrenildi.

Olayla alakalı soruşturma sürdürülüyor.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir