Türk Telekomdan İznik’te Çıldırtan İlgisizlik

Bu ülke parasını tıkır tıkır aldığı halde hizmeti takur tukur veren kurumlardan artık bıktı…

Türk Telekomdan İznik’te Çıldırtan İlgisizlik

İznik’te sık sık yaşanan Türk Telekom firmasının abonelerine verdiği eksik hizmet rezaletlerine bir yenisi daha eklendi. Selçuk mahallesi Mehmetçik caddesinde 36 abone 6 aydır hizmet bekliyor.

Türk Telekomünikasyon A.Ş.’nin  özelleştirilmesi ardından gerekli alt yapı yatırımlarını tamamlamadan hizmet vermeye çalışması İznik’te bir çok kişiyi mağdur etmeye devam ediyor. En son olarak ilçenin Selçuk Mahallesinde yeni kurulan bir sitede 36 abone hizmet bekliyor.

MİLYONLUK TESİS TELEKOMUN KEYFİNİ BEKLİYOR

İznik turizmine ELEİA  HOTEL isimli yeni bir tesis kazandıran Telekom mağduru Mehmet Aydın, ” Bir yılda otel inşaatını tamamladık ama 6 aydır telekomdan hizmet almayı başaramadık. İznik Telekom İşletme Şefliğine başvurduğumuzda alt yapı ve abonelik işlerinin İnegöl Merkez şubeden yapıldığını ifede ettiler. Oraya da gerekli başvuruyu yaptık ama hala bir gelişme mevcut değil. Günümüzde internet hizmeti olmadan bir otel nasıl hizmet verebilir?  Yaz sezonunda müşterilerimize verecek cevap bulamıyoruz. Bu sadece bizim değil İznik’in bir sorunudur. İlgililerden hizmet bekliyoruz.” diye konuştu.

İznik’te bir çok kişi ise bağlantı hızı ve bağlantı kalitesi konusunda sıkıntı çekerken, sorunlarını, ” Parasını tıkır tıkır ödeyen, Dünyanın en pahalı internetini adil kullanım kotası denilen bir saçmalık sebebiyle en kısıtlı şekilde kullanan, Hizmetten memnun kalmayınca taahhüt iptal bedeli diye bir saçmalığa mahkum edilen, Oldu ya aylık abonelik ücretini ödeyemeyince gecikme cezası yiyen, ama internet hizmeti alamayınca 48 saat bekleyin efendim ne olacak edaları ile karşılaşan bir müşteriyim, müşterileriz” kelimeleri ile ifade ediyorlar.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir