Başkan Yılmaz Engelli Ve Aileleri İle Kahvaltıda Buluştu

Başkan Yılmaz Engelli Ve Aileleri İle Kahvaltıda Buluştu

Başkan Yılmaz Engelli Ve Aileleri İle Kahvaltıda Buluştu

Gemlik Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve Anneler Günü nedeniyle, ilçedeki engelliler ve aileleri adına bir kahvaltı programı organize etti.

Bölge Parkında düzenlenen kahvaltı programına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz, Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Ahmet Gazi Memiş, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla tertip ettiğimiz programımıza teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Gemlik Belediyesi olarak yaptığımız her çalışmada engellilerimizi de işin içine katarak, onları yılın sadece bir günü, bir haftası değil, her zaman hatırladığımızı ortaya koyuyoruz. Bizleri doğuran, son nefesimize kadar her türlü sorumluluğumuzu üstlenen, iyi ve kötü günümüzde yanımızda olan, bizleri canından bir parça olarak gören annelerimizin de hakkını asla ödeyemeyiz. Bu vesile ile sizlerin nezdinde bütün annelerin ve anne adaylarının gününü kutluyorum” dedi.

Engelli vatandaşlarla yakından ilgilenip, sorunlarını dinleyen Başkan Yılmaz, tüm engelli vatandaşların Engelliler Haftası’nı kutlarken, annelerine de karanfil ve şal hediye ederek Anneler Gününü kutladı.

Kahvaltı programı çekilen hatıra fotoğrafları ile program sonra erdi.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir